BÜYÜK ARAÇLARIN ZİNCİRSİZ İLERLEMESİNE İZİN VERİLMİYOR

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2 gündür tipi ve fırtına şeklinde devam eden yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken sürücülere ise zor anlar yaşattı.

11 Şubat 2015 Çarşamba 12:00
2518 Okunma
BÜYÜK ARAÇLARIN ZİNCİRSİZ İLERLEMESİNE İZİN VERİLMİYOR

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2 gündür tipi ve fırtına şeklinde devam eden yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken sürücülere ise zor anlar yaşattı.

 

 

  Bozüyük'ten güneye giden Kütahya-Antalya karayolu belirli aralıklarla trafiğe kapanıyor. Yolun açılmasının ardından Kütahya kavşağında il ve ilçe trafik ekiplerince denetim yapılarak özellikle büyük araçların zincirsiz ilerlemesine izin verilmedi.

 

 

Çevre yolunda uzun tır kuyrukları oluştu. Bozüyük çevre yolu Yeşilkent mahallesi civarındaki TIR'ların zincir takılması sonrasında ilerlemesine izin verildi. Trafik ekipleri ilçe geneli ve çevre yolunda trafiğin tıkanmaması ve tıkanan yolların açılması noktasında büyük gayret sarf etti. 

Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Ormancıoğlu, Kütahya kavşağında yapılan denetimlerde çekicilerin zincirsiz yola çıkmalarına izin verilmediğini belirterek yol durumu hakkında bilgi verdi.

 

 

Hüseyin Ormancıoğlu yaptığı açıklamada, "2 gündür devam eden kar yağışı dolayısıyla Bozüyük-Eskişehir ve Bozüyük Bursa arasında çekici trafiğine yollarımız kapalıydı. Gece boyunca TIR'ları Vezirhan'da beklettik. Bugün yarım saat önce de kontrollü bir şekilde zincir taktırmak suretiyle TIR'ların Eskişehir istikametine gitmelerine izin veriyoruz.

 

 

Bölgemizden Bursa bölgesine gidişte şuan bir sorun yok. Kütahya istikametinde şu anda bir TIR'ın kayması sonucunda yolumuz kapalı. Bu istikamete gidecek araçları Eskişehir istikamet üzerinden yönlendiriyoruz. Kar yağışı, tipi ve fırtına olarak yağdığından yolu zaman zaman kapatarak tehlike oluşturuyor. Yolların tuzlanması da çözüm olmuyor. Biz kontrollerimize aralıksız olarak devam ediyoruz. "dedi.

 

 

  Diğer taraftan tır şoförleri de Karayolları ekiplerinin işini yapmadığını iddia ederken İstanbul'dan Bozüyük'e kadar yolların çok güzel olduğunu, Bozüyük'te yoğun kar yağışı ile karşılaştıklarını söylediler.

 

Son Güncelleme: 11.02.2015 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle