BU ÜÇLÜYE OSMANELİ'NDEN TAM DESTEK

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Ekim 2022 Pazartesi 14:41
606 Okunma
BU ÜÇLÜYE OSMANELİ'NDEN TAM DESTEK

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri öncesinde grup çalışmaları hummalı ve iddialı şekilde devam ederken, inşaat sektöründe seçime girecek olan Ercan Öztürk, Abdulselam Ağdağ ve Bahattin Baran'a Osmaneli'nde tam destek geldi.

22 Ekim’de gerçekleştirilecek olan TSO seçimleri öncesi Osmaneli'nde sektördeki firmalarla bir araya gelen Ercan Öztürk, Abdulselam Ağdağ ve Bahattin Baran'a tam destek verilirken, katılım tam olması gözlerden kaçmadı. 

TSO seçimleri öncesi sektördeki firmalarla bir araya geldikleri katılım tam olduğunu anlatan Abdulselam Ağdağ, “4 sene boyunca bu görevi bizlere sizler verdiniz. Biz de bu görevi layıkıyla taşımaya çalıştık.

Bazı işlerimizi yaptık bazı işlerlimizi yapamadık ama biz her zaman üyelerimizin bütün işlerinin hızlı bir şekilde yürümesini istedik. Yaptığımız birçok var.

Bugün de kalabalık bir katılım görünce tabi ki heyecanlandık. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle