BİSİAD DÜZENLEDİĞİ İFTAR YEMEĞİNDE ÜYELERİ İLE BULUŞTU

Bilecik Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (BİSİAD), düzenlediği iftar programında üyeleri ile bir araya geldi.

22 Temmuz 2014 Salı 05:24
1509 Okunma
BİSİAD DÜZENLEDİĞİ İFTAR YEMEĞİNDE ÜYELERİ İLE BULUŞTU
 Bilecik Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (BİSİAD), düzenlediği iftar programında üyeleri ile bir araya geldi.
 
 
 Bilecik Gölparkta bir restoranda düzenlenen iftar programına Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, Bilecik 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan, başkan yardımcısı Yusuf Subaşı ve çok sayıda iş adamı katıldı.
 
 
 
 
 BİSİAD Başkanı Cihan Saral, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, biraz buruk olduğunu, dünyanın herhangi bir bölgesinde kan, gözyaşı olduğundan dolayı üzüntülü olduğu belirtti. Saral, “ BİSİAD, dünyanın herhangi bir yerine transfer ikili  iş görüşmesi ve ticaretin tüm detaylarıyla ilgilenmekte ve bunlarla ilgili ikili görüşmeler diyaloglar veri tanımı dahil ticareti geliştirmek için dünyanın değişik yerlerindeki farklı ticaret iş insanlarıyla işadamlarıyla rekabet etmek için caba sarf etmektedir.
 
 
 
 Malum biraz buruğuz dünyanın herhangi bir bölgesindeki kan ve gözyaşı maalesef ki, Müslümanlar bundan dolayı biraz üzüntülüyüz. Ben burada tabi bizim elimizden bu mübarek günlerde dua etmekten başka  çokta bir şey gelmiyor. İnşallah en kısa zamanda bu dünyanın değişik yerlerinde meydana gelen kan ve gözyaşı diner ve Türkiye’miz  bu güzel ülkemiz dünya dengesinde dünya çapında istediğimiz güce prestije stratejiye ulaşır inşallah diyorum. Bu duygularla tekrar hepinize hoş geldiniz diyorum yaklaşan Ramazan Bayramınızı hepimiz için ülkemiz için ailelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor” dedi.
 
 

 

 

 

Son Güncelleme: 22.07.2014 05:24
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIftarüyeBisiad
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle