BİLECİK'TE YOL VERME TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

Bilecik'te otomobiller arası yol verme tartışması yüzünden 1 kişi yaralandı.

04 Şubat 2015 Çarşamba 13:54
3790 Okunma
BİLECİK'TE YOL VERME TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

Bilecik'te otomobiller arası yol verme tartışması yüzünden 1 kişi yaralandı.

 

 

 İddiaya göre; Atatürk bulvarı Tepebaşı mevkiinde, Sanayi istikametine gitmekte olan 57 AK 533 plakalı otomobil şoförü ile Bilecik'te acemi asker getirmek için gelen 54 B 4356 plakalı bir otomobildekiler arasından yol verme sebebiyle el kol hareketi ile gerginlik yaşandı.

 

 

Bu yaşanan olay sonrası 54 plakalı otomobil diğer otomobilin önünü kesti. Sürücüler aralarında yaşanan tartışma kavgaya dönünce, asker konvoyunda bulunan diğer Sakaryalı grup da olaya karıştı. Yaşanan kavga sırasında 10 kişilik grup olan Sakaryalı arkadaşlar, 57 AK 533 plakalı otomobilin içindeki 2 kişiyi dövdüler.

 

 

Kavga, bölgede bulunun bir trafik polisi ayırırken, olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Kavgaya karışana şahıslar polis otolarına alınarak Çarşı Polis Karakolu Amirliğine götürüldü.

 

 

  Yaşanan kavga olayında yaralanan ve ismi öğrenilemeyen 57 plakalı otomobilin şoförü ekip otosu ile Bilecik Devlet Hastanesine tedavi amaçlı götürüldü.

 

Son Güncelleme: 04.02.2015 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle