BİLECİK'TE TRAFİK KAZASI

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

07 Ekim 2014 Salı 14:55
3752 Okunma
BİLECİK'TE TRAFİK KAZASI

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. 

 

 

  Edinilen bilgiye göre Bilecik merkez İstasyon Mahallesinde ticari kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü Erdoğan Özmen(51) hayatını kaybetti. Merkez İstasyon Mahallesinden Bilecik istikametine gitmekte olan Levent A. (30) yönetiminde ticari kamyonet, Aşağıköy istikametinden gelmekte olan Erdoğan Özmen(51) yönetimindeki 11 AL 162 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

 

 

 Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Erdoğan Özmen'in ayağı ticari kamyonetin ön tarafına sıkıştı. Olay yerine gelen Bilecik İtfaiye ekipleri ile Bilecik İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri yaralı Erdoğan Özmen sıkışan ayağını kurtarmak için yaklaşık 10 dakika uğraştılar. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ise yaralıya kalp masajı yaparak müdahale etmeye çalıştılar.

 

 

 Erdoğan Özmen'in ayağı sıkıştığı yerden kurtarılarak 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen motosiklet sürücüsü Erdoğan Özmen hayatını kaybetti.

  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

Son Güncelleme: 07.10.2014 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle