BİLECİK'TE TERÖRE LANET MESAJLARI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş İstanbul’da yaşanan terör saldırıları nedeniyle kınama ve taziye mesajları yayımladı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 08:48
1741 Okunma
BİLECİK'TE TERÖRE LANET MESAJLARI

      Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş İstanbul’da yaşanan terör saldırıları nedeniyle kınama ve taziye mesajları yayımladı.

 

 

 

    Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ve Maçka Parkı yakınlarında gerçekleştirilen alçak ve hain saldırı dolayısıyla yayımladığı mesajında; ''Hiçbir kutsal değer ile insanlığa ait hiçbir meziyeti olmayan alçak hainlerin gerçekleştirdiği hain saldırıyı lanetliyorum. Rabbim, ülkemizin birliğine, dirliğine, demokrasisine ve bütünlüğüne yönelik terör saldırısını gerçekleştirenleri kahretsin. Bombalı saldırıda şehit olan kahraman polislerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Yüce Rabbim bir daha bu hainlere, soysuzlara, kalleşlere fırsat vermesin. Başımız sağ olsun'' ifadelerini kullandı.

  Başkan Yağcı, mesajında, terörün yine çirkin yüzünü tekrar gördüklerini belirterek, şunları kaydetti:

  ''Gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu şehit olan kardeşlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar bu bayrak, vatan, millet ve bu kutsal değerler için gözlerini kırpmadan canlarını feda etti.. Onların emanet ettiği bu bayrağı, bu vatanı, bu devleti ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Hainler ne kadar kalleşlik yaparlarsa yapsın, bizim gibi birlik ve beraberlik içerisinde, inancı sağlam insanların oluşturduğu bir millet dimdik ayakta duracağız.  Bir kez daha gördük ki şu mübarek gün ve gecelerden nasibini almamış şer odakları yine kendilerine yakışan bir eylemde bulundular. Ancak o şer odakları ve arkasındaki güçler bilsinler ki her yapılan hain saldırıda bu necip millet kaynaşmasını ve dayanmasını bilen ve buna gücü yeten bir millettir. Rabbim, ülkemizin birliğine, dirliğine, demokrasisine ve bütünlüğüne yönelik terör saldırısını gerçekleştirenleri kahretsin. Bombalı saldırıda şehit olan kahraman polislerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Yüce Rabbim bir daha bu hainlere, soysuzlara, kalleşlere fırsat vermesin. Başımız sağ olsun'' dedi.

 


 

  Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın mesajı

 

  Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise yayımladığı mesajında, “Geçmiş olsun İstanbul. Geçmiş olsun Türkiye’m. İnşallah birliğimizle beraberliğimizle bugünleri de aşacağız. Hainler emellerine ulaşamayacaklar. Patlamada şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet mekanları cennet olsun. Yaralanan kardeşlerime acil şifalar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” ifadelerini kullandı.

 


 

  Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın mesajı

 

  Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman üzüntüsünü ifade ettiği mesajında şu ifadeleri kullandı:

  "İstanbul Vodafone Arena Stadyumu yakınlarında meydana gelen 2 ayrı alçak terör saldırısında vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için Çevik Kuvvet Polislerimizin bulunduğu noktaya yapılan saldırı sonucunda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin terörle mücadelesindeki istikrarlı ilerleyişini hiçbir hain saldırı durduramayacaktır. Tüm Türkiye birlik beraberlik içinde dik duruşunu tüm dünyaya ve ülkemizi bölmek isteyenlere karşı kararlılıkla gösterecektir. Tüm Ülkemizin Başı Sağ olsun.”

 


 

  Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un mesajı

 

  Vezirhan Belde Belediye Başkanı Duymuş ise yayımladığı mesajında “Allah sizi kahrı perişan eylesin. Mübarek gün ve gecede böyle bir saldırıyı yapan insan olamaz. Nasıl bir zihniyettir nasıl bir akıldır insanın beyni duruyor. Bu vahşeti yapanları destek verenleri şiddetle kınıyorum. Şehit olanlara Allah'tan rahmet yaralı olan vatandaşlarımıza Allah'tan şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun. Allah bizlere böyle acı yaşatmasın birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Teröre, teröriste lanet olsun. Destek veren sempati duyan herkese lanet olsun. Türk Polisinin Türk Askerinin güvenlik güçlerinin her zaman yanındayız. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bizler büyük bir milletiz inşallah bu terör belasından en kısa zamanda kurtuluruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 12.12.2016 08:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle