BİLECİK'TE ÖĞRETMENLERDEN ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ

18 Mart 2017 Cumartesi 14:55
2317 Okunma
BİLECİK'TE ÖĞRETMENLERDEN ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ

   Bilecik'te, TOKİ İlkokulu ile İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan şiir ve müzik dinletisi izleyicileri mest etti.

 

 

 

  TOKİ İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen şiir ve müzik dinletisine, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürler ve öğrenci ile velileri katıldı. Slayt gösterisi ile başlayan program, şiirler ve sevilen türkülerin söylenmesiyle devam etti.

 

 

Zaman zaman duygusal, zaman zaman da tempolu parçaları dinleyen katılımcılar keyifli dakikalar geçirdi. Seçilen şiirler ve müzik parçalarıyla, öğretmenlik mesleğine de vurgu yapıldı.

 

 

  Programda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş, programın kendilerini zaman zaman duygulandırıp, zaman zaman neşelendirdiği anlatarak, “Öğretmenlerimizin icra ettiği keyifli ve dolu, dolu bir program izledik.Öğretmenlerimizin bu tür etkinliklerde görev almalarının, yeteneklerini sergilemelerinin çok güzel olmuş. Öğrencilerine de örnek teşkil eder böyle programlar” dedi.

 

Son Güncelleme: 18.03.2017 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle