BİLECİK'TE KAYIP ORMANCIYI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan ve 4 gün önce kaybolan işçiyi arama çalışmaları devam ediyor.

19 Mayıs 2015 Salı 11:27
1861 Okunma
BİLECİK'TE KAYIP ORMANCIYI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan ve 4 gün önce kaybolan işçiyi arama çalışmaları devam ediyor.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, orman kesim işlerinde çalışan İbrahim Çolakoğlu (54), geçtiğimiz cuma günü işini bitirdikten sonra arkadaşlarıyla birlikte Bilecik merkezde dolaşmış, ardından Bilecik-Osmaneli karayolu Gülümbe köyü Oğuz mermer mevkiinde ormancı çadırına gidip yatmış, gece ise kayıplara karışmıştı.

 

 

Cumartesi sabahı kalktıklarında İbrahim Çolakoğlu’nu göremeyen arkadaşları, durumu hemen jandarmaya haber verdi. Çolakoğlu'ndan pazartesi gününe kadar haber alınmaması üzerine, Bilecik AFAD, NAK, UMKE ve jandarma ekipleri şahsın kaybolduğu mevkiide geniş çaplı arama çalışması başattı. Bugün de devam eden arama çalışmalarına Bursa AFAD Köpekli Arama Kurtarma ekibi ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri de destek verdi. Yaklaşık 35 kişilik grubun arama faaliyetleri sürüyor.

 

 

 

Son Güncelleme: 19.05.2015 11:27
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKayıpIşçiArama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle