BİLECİK’TE 50 YAŞINDAKİ KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Bilecik'te diyaliz tedavisi gören 50 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu.

03 Şubat 2017 Cuma 14:56
2482 Okunma
BİLECİK’TE 50 YAŞINDAKİ KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
banner15

    Bilecik'te diyaliz tedavisi gören 50 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu.  

 

 

 Alınan bilgilere göre; Cumhuriyet Mahallesi Sabri Bey Sokak üzerinde ikamet eden Sıdıka Erçetin’in (50) kızı İlknur Erçetin eve geldiğinde çaldığı kapı açılmayınca durumu babasına haber verdi. Eve gelen baba kapıyı anahtarla açarak eve girdi. Banyoda yerde yatan Sıdıka Erçetin’in cansız bedeni ile karşılaşan kocası ve kızı sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri ve nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemelerin ardından merhumenin naaşı Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

  Öte yandan merhumenin diyaliz tedavisi gördüğü ve ölüm sebebinin Bursa Adli Tıp Kurumu’nda gelen rapor sonrası netlik kazanacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 03.02.2017 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle