BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN'IN DESTEK VERECEĞİNE İNANIYORUM

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, ligin 11 haftasını ve kulübün içinde bulunan maddi imkansızlıkları değerlendirerek, “Maddi imkansızlıklar sonucu bir çare bulamadığım taktirde kulübün anahtarı Bilecik Valisi Süleyman Elban’a vereceğim. 2 senedir çaldığımız kapılar duvar oldu, elimizden gelen buydu der hakkımızı da helal eder bırakırız” dedi.

08 Aralık 2016 Perşembe 11:43
1612 Okunma
BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN'IN DESTEK VERECEĞİNE İNANIYORUM
banner15

       Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, ligin 11 haftasını ve kulübün içinde bulunan maddi imkansızlıkları değerlendirerek, “Maddi imkansızlıklar sonucu bir çare bulamadığım taktirde kulübün anahtarı Bilecik Valisi Süleyman Elban’a vereceğim. 2 senedir çaldığımız kapılar duvar oldu, elimizden gelen buydu der hakkımızı da helal eder bırakırız” dedi.  

 

 

      Bilecik 1. Amatör Lig’de 11 hafta sonunda oynadığı 9 maçta 9 yaparak 27 puanla ikinci sırada yer alan Bilecikspor’un Başkanı İsmail Cinoğlu, İHA muhabirine Bilecikspor içinde bulunduğu 11 haftalık durumu değerlendirerek, maddi sorunlara bir çare bulamadığı taktirde kulübün anahtarı Bilecik Valisi Süleyman Elban’a vereceğini söyledi. Sezon başladığından beri hedeflerinin Bilecikspor olduğu zaman büyük koymak gerektiğini anlatan Cinoğlu, “Tabii ki futbol oynanılmadan kazanılmıyor. Biz Bilecikspor camiasına centilmence gücümüzün yettiği ölçüde bir vaatler etmiştik.

 

 

    Son 11 haftaya girdiğimizde namağlup olarak devam ediyoruz. Bu namağlup durumumuzu son haftaya kadar devam ettirip ikinci yarı planlarımızı daha düzenli bir şekilde ortaya koymak istiyoruz. Bilecikspor olarak ilk 11 hafta zorluklarla geçti. Hala maddi manevi sıkıntılarımız devam ediyor. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz.

 

 

 İnşallah bürokratlarımızla, belediye başkanımız, sayın valimizle bunları son 3 haftaya kadar düzenleyerek devletimizin de ölçüsü içerisinde Bileciksporumuzu hak ettiği yerlere getirmeyi hedefliyoruz. Sonuç olarak hedefimiz doğru. Tabelaya baktığımızda yenilgi yok. Son iki haftaya kadar problemsiz bir şekilde devam edersek şuanda ligin gizli lideriyiz. Osmaneli’yle oynayacağımız derbi karşılaşması da istediğimiz şekilde sonuçlanırsa bulunduğumuz lige göre yüksek bir puan farkıyla ilk yarıyı kapatmış olacağız” dedi.

 

 

  “Kulübün anahtarını Bilecik Valisi Süleyman Elban’a vereceğim”

 

     Maddi imkansızlıklar sonucu bir çare bulamadığı taktirde kulübün anahtarı Bilecik Valisi Süleyman Elban’a vereceğini söyleyen Cinoğlu, “Ben bu kulübün anahtarını şuan Kütahya Valisi olan sayın Ahmet Hamdi Nayir’den aldım. Maddi imkansızlıklar sonucu bir çare bulamadığı taktirde kulübün anahtarı Bilecik Valisi sayın Süleyman Elban’a da veririm. Ben başından beri söylüyorum. Gerçekten buna kalıcı çözümler koymak gerekiyor. Bilecik’i yöneten insanlar, Bilecikspor’u yöneten bizler, sanayiciler yani sonuçta bu bir il takımı. 3 senedir aynı şeyi bağırıyorum.

 

 

    Bilecikspor’suz da bir Bilecik olabilir, buna da bir karar vermek lazım. Bilecikspor başladığı yere de dönebilir buna da karar vermek lazım. Ama aynı şekilde ivmeyi sürdürmek çok zor. İnsanları o aynı heyecanı tatsız tuzsuz devam ettirseniz bu insanların beklentisi azalır. Beklentisi azaldıktan sonra da bir bayrak değişimi gerekir. Bu gün Sayım Valimiz Süleyman Elban ile bir görüşme yapacağım. İnşaallah olumlu bir sonuç çıkar.

 

 

   Ben her zaman söylüyorum. Ben Bilecikspor Başkanlığını gönülden yapıyorum ama şartlar ve zeminler her zaman olduğu için benimde bir yere kadar gücüm yetiyor. Demek ki diyorum ki Bilecikspor’un sahibi bizleriz. Bilecikspor’un puan kaybetmesini mi bekleyeceğiz?

 

 

    Yani Bilecikspor yarın Söğüt’te puan kaybettiği zaman insanların huzuruna çıktığı zaman ‘Biz puan kaybetmeseydiniz hedefiniz olsaydı sahip çıkardık’ diyecekler. Yoksa şuan namağlup bir takıma destek verip bu kötü senaryoyu konuşmamak mı doğru. Biz görevimizi yaptık, yapıyoruz. Ben bundan sonraki süreçte karşıma ne gelirse gelsin alnım açık, içim rahat. Gecemi, gündüzüme katarak her şekilde kulübümün yanında oldum.

 

 

    Çocuklarımın yanında oldum, taraftarımın yanında oldum. Her deplasmana taraftarımı götürebilme, arkalarında durabilme cesaretini gösterdim. Bilecikspor kimliğine leke getirmeden, hep ileri taşıyarak yaptığımız gecelerle, forma tanıtımları ile kulüp binalarımızla, duruşumuzla bu kulübü artık bir kulüp havasına soktuğumuza inanıyorum. Bu gerçekten önemli bir iştir. Gerçekten 5-6 senedir kapalı bir kulübün ivme kazanması, onu yeniden diriltmek protokollerde yer bulabilmek bir kulüp için başarıdır” dedi.

 

 

  “2 senedir çaldığımız kapılar duvar oldu, elimizden gelen buydu der hakkımızı da helal eder bırakırız”

 

   Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu 2 seneyi geçkin süredir görevde olduğunu anlattı. Bu süre zarfından çaldığı bütün kapıların duvar olduğunu ifade eden Cinoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Sadece her şey sportif başarı değildir. Biz Bilecikspor olarak 1. Amatör Lig’e renk verdik. Bugün bir Osmaneli, bir Vezirhan, bir Pazaryeri, bir Söğüt belediye başkanları, protokoller oradaki esnaflar artık stada maç seyretmeye geliyor.

 

 

     Gittiğimiz her maçı en az bin 500, iki bin kişiye oynuyoruz. Yani Bilecikspor gittiği yere renk veriyor. Yani biz bu işi iyi yapmışız diye düşünüyorum ve umut ediyorum. Arkadaşlar 2 senedir çaldığımız kapılar duvar oldu. Elimizden gelen buydu der hakkımızı da helal eder bırakırız. Ama hiç kimse de yoksa bunu sokak ortasında 17, 15 yaşında çocuklarla yine oynarız. Tabelamız durur.”

 

 

  “Bilecikspor hak ettiği yerde olmadı”

 

  Son olarak Bilecikspor’u hak ettiği yer olması gerektiğini anlatan Cinoğlu, “Bilecikspor 3. Lig’de mücadele ettiği günlere geri dönmeli. Bilecik’te spora karşı bir ilgisizlik var. Bakıyorsunuz senelerin kulübü Bilecik’i 2. Liglerde temsil etmiş Bozüyük Spor maddi imkansızlıklar borç içinde kapandı gitti. Tüm kulüpler sahip çıkılma ayakta tutulmalı. Bakıyorsunuz Eskişehir Spor futbol şehri aynı sorunlar var.

 

 

   Gerçi oradaki sorunları Bilecikli hemşehrimiz  Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın çözdüğünü söylüyor ama inşallah çözülür. Son haftada taraftarlarımıza Söğüt deplasmanında ve içerde Osmaneli maçında destekleri çok önemli. Bana göre önümüzde 180 dakika kaldı. Bu 180 dakika yani 2 maçı çok iyi değerlendirilmeli. Bu takım inşallah ilk yarıyı lider bitirecek.

 

 

    Buradan bütün yönetenlere, halkımıza, bürokratlara sesleniyorum. Bilecikspor’un borçları eski başkanlarımızla, devlet yapılandırmalarıyla, katkılarımızla belli bir noktaya gelip sıfırlanmak üzeredir. Bilecik 30 bin 50 bin arası bir borcu olan bir şekilde tertemiz bir yola gitmektedir. Bundan sonra bu işi hiç bilmeyen bir ağabeyimiz bile gelse artık Bilecikspor’u borçsuz dertsiz yönetecektir. Biz buna başkanlarımız, fedakarlıklarımız sayesinde imza attığımızı düşünüyorum. Bilecikspor’u güzel günler bekliyor. Buradan bütün kulüp başkanlarıma, kulüplere sesleniyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi karalamadan bu ligi bitirelim” dedi.

 

 

  “Bürokrasi maça gelsin hiç değilse bir fotoğraf anım olsun”

 

  Son olarak haftaya lider 1308 Osmaneli Belediye Spor maçının önemine değinen Cinoğlu, “Önümüzde Söğüt Spor deplasmanı ile son hafta içeride 1308 Osmaneli Belediye Spor maçı kaldı. Bu maçlar kader maçları. Bizleri bu zamana kadar yalnız bırakan siyasilere, sanayicilere, kentin ileri gelenlerine ve bürokrasiye sesleniyor. 

 

 

    Herkesi maça bekliyoruz. Bir maçta onları görmek istiyorum. En azından hiç değilse bir fotoğraf anım olsun diyorum. Bilecikspor’un varlığını hissettirmelerini istiyoruz. İnşallah kazasız belasız şampiyonluklarla şehrin kırmızı beyaza boyandığı günlerle ligi bitirmek istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 08.12.2016 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle