BİLECİK POMEM MÜDÜRÜ AKSOY, GÖREVİNE BAŞLADI

Konya İl Emniyet Müdürü Yardımcılığı görevinden Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürlüğüne atanan Sadettin Aksoy görevine başladı.

30 Eylül 2015 Çarşamba 10:58
3468 Okunma
BİLECİK POMEM MÜDÜRÜ AKSOY, GÖREVİNE BAŞLADI

 Konya İl Emniyet Müdürü Yardımcılığı görevinden Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürlüğüne atanan Sadettin Aksoy görevine başladı.  

 

 

  Konya İl Emniyet Müdürlüğünde 4 sene görev yaptıktan sonra Bilecik POMEM Müdürlüğüne yaklaşık 1 ay önce atanan 1’inci Sınıf Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İHA muhabirini makamında ağırladı. Aksoy, Konya’dan önce Kahramanmaraş’ta Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğunu ifade ederek, “Ondan öncesinde 7 yıl Cumhurbaşkanlığında çalıştım 2000-2007 yılları arasında. Ahmet Necdet Sezer’in 10’uncu Cumhurbaşkanımızın Yakın Koruma Müdürlüğünü yaptım.

 

 

 Daha evvelinde Ankara Emniyet Müdürlüğünde çalıştım, bir buçuk yıl Makedonya’da Birleşmiş Milletler Polis Barış Gücünde ve Emniyet Genel Müdürlüğünde çalıştım. Ben 1991’de Polis Akademisinden mezun oldum. Mesleğe girişim 1983 yılında. Polis Kolejine 14 yaşındayken girdim. 4 Yıl Polis Koleji okudum, 4 yıl Polis Akademisi derken toplam 8 yılın sonunda 1991 de mezun oldum. Polis Akademisinden o tarihten itibaren de yurdumuzun değişik yerlerinde çalışıyoruz. Görevimizi sürdürüyoruz. 2015 Ağustos’da 1’incı Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettim. 1’inci Sınıf Emniyet Müdürü olunca da Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü olarak buraya atandım” dedi.

 

  “YENİ DÖNEM ÖĞRENCİLERİNİN GELİŞ TAKVİMİ ŞUAN AÇIKLANMADI”

 

  15’inci dönem POMEM öğrencilerinin geliş takviminin şuan için açıklanmadığını belirten Aksoy, “Yeni dönem öğrencilerinin ne zaman geleceği hakkında şu an takvim belli değil. onun belirlenmesi için o süreci bekliyoruz. Ancak Ekim, Kasım gibi belli olur. Ama şuan da takvim belli değil. Yeni öğrencilerimizin tam olarak sınav tarihi ve henüz alınma tarihleri de belli olmadı” ifadelerine yer verdi.

  “ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ”

 

  Bilecik POMEM 1’inci Sınıf Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Bilecik’in için güzel bir şehir olduğunu ve Osmanlı'nın ilk kurulduğu, tohumlarının burada atıldığı şehir olarak bahsetti. Kendisinin Selçuklu'nun başşehri Konya’dan geldiğinin hatırlatan Aksoy, sözlerine şöyle son verdi.

  “Konya Selçuklu'nun başkenti idi, burası da Osmanlı'nın başkenti. Her şeyden önce öyle güzel bir tarafı var. Geçenlerde Söğüt Şenliklerinde Ertuğrul Gazi Türbesine girdiğim zaman kendimi çok başka, çok farklı hissettim. Çok etkiledi beni Ertuğrul Gazi Türbesi. Ertuğrul Gazi'nin yaşadığı Osman Bey’in yaşadığı İmparatorluğunun tohumlarının atıldığı bir şehir de görev yapmak çok güzel. Bilecik tipik bir Marmara Bölgesi şehri, insanları güzel ve uyumlu. Herhangi bir problem yok ve gayet mutluyuz burada bulunmaktan.”

Son Güncelleme: 30.09.2015 10:58
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPOMEMMÜDÜR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle