BİLECİK KERBELAYA DÖNDÜ !

Bilecik'te etkili olan şiddetli fırtına, evlerin çatılarını uçururken 2 kişi yaralandı.

23 Eylül 2014 Salı 10:05
6618 Okunma
BİLECİK KERBELAYA DÖNDÜ !

 Bilecik'te etkili olan şiddetli fırtına, evlerin çatılarını uçururken 2 kişi yaralandı.

 

  Edinilen bilgiye göre, şiddetli fırtına nedeniyle Tepebaşı mevkiinde ve Emniyet Müdürlüğü Kavşağı’ndaki evlerin çatılarından düşen cisimler 2 ayrı yayanın yaralanmasına neden oldu. Yaralılar, olay yerlerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla götürüldükleri Bilecik Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

 

 

  ARAÇLAR HASAR GÖRDÜ

  Fırtına nedeniyle çatılardan uçan kiremit, anten, tahta parçaları gibi cisimler yayalara olduğu gibi kapı önlerinde duran araçlara da zarar verdi. Kentteki birçok araçta maddi hasar meydana geldi. 

  Öte yandan fırtına nedeniyle Bahçeli Evler Mahallesi’nde bulunan birçok apartmanın çatısı uçtu. Uçan çatılar elektrik tellerine de zarar verdi. Tedaş ve belediye çalışanları, kentte zarar gören yerlerde gerekli çalışmaları sürdürüyor.

 

 

 

Son Güncelleme: 23.09.2014 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle