BİLECİK İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ VE ÇİFTÇİLERDEN KAN BAĞIŞI

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile çiftçiler, düzenlenen kampanya ile Kızılay'a kan bağışında bulundular.

21 Ekim 2015 Çarşamba 07:17
1513 Okunma
BİLECİK İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ VE ÇİFTÇİLERDEN KAN BAĞIŞI

  Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile çiftçiler, düzenlenen kampanya ile Kızılay'a kan bağışında bulundular.  

 

 

  Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen bağış kampanyasında müdürlük personeli ve çiftçiler tarafından Kızılay'a toplamda 49 kişi kan bağışında bulunuldu. Yapılan kampanya hakkında bilgi veren Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, terör konusu tüm dünya gibi Türkiye'nin de başının bela olduğunu belirtti. Yıldız, “Şehitlerimize ancak dua edebiliyoruz geride kalan yaralılarımıza kan bağışıyla katkıda bulunmak istedik.

 

 

 Sadece bu yaşadıklarımız için değil her an hasta olabileceğimizi her an kana ihtiyaç olduğumuz bilinci içerisinde hareket ederek böyle bir kampanya başlattık. Kan bağışı hem kendimiz için hem de kan verdiğimiz kimseye faydası var. Bizim de bir gün o kana ihtiyacımız olabilecek. Tabuta çivi çakan hiçbir zaman o tabuta gireceğini hesaplamaz. Hastalara bakarız hiçbir zaman hasta olabileceğimizi aklımıza getirmeyiz. Mezarlıkların yanından geçeriz bir gün oraya gireceğimizi düşünmeyiz. Tıpkı bu da öyle bugün sağlıklıyız ama yarın hasta olabiliriz. Sağlıklı iken kan verecek durumda iken kan verelim ki bize de gerektiğinde kan bulunabilsin.  Personelimize ve burada İl Müdürlüğümüzden hizmet alan çiftçilerimiz de bu kampanyaya katkı gösterdi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifa, geride kalanlara ve milletimize başsağlığı diliyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozanlara fırsat vermesin” dedi.

 

 

  “BU DUYARLILIĞI DİĞER KURUMLARIMIZDA GÖSTERSE GÜZEL OLUR”

 

  İl Müdürlüğü personeline ve çiftçilere teşekkür konuşması yapan Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, kentte bulunan diğer kurumlarında bu tür kampanyaların düzenlemesinin güzel olabileceğini belirterek, “Bizlere düzenli olarak bu kamPersoneliyle beraber İl Müdürümüz kan bağışında bulunmak istediklerini belirttiler. En kısa sürede buraya gelmeye çalıştık. İl Müdürlüğünde kan bağış kampanyamızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu duyarlılığından dolayı sayın İl Müdürümüze, personeline ve kan bağışında bulunan tüm Bilecik halkına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 21.10.2015 07:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle