BİLECİK CUMHURİYETİ'NE SAHİP ÇIKTI

Bilecik’te Atatürkçü Düşünce Derneği önderliğinde Demokrasi ve Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirildi.

30 Ekim 2016 Pazar 11:17
1568 Okunma
BİLECİK CUMHURİYETİ'NE SAHİP ÇIKTI

     Bilecik’te Atatürkçü Düşünce Derneği önderliğinde Demokrasi ve Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirildi.  

 

 

      Gerçekleştirilen yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bilecik Başkanı Feyzi Köse, Bilecik Baro Başkanı Halime Aynur, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Vatan Partisi İl Başkanı Niyazi Güner, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Deniz Esentürk, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

   Bilecik Otogarı’ndan başlayan yürüyüş Tevfikbey Caddesi üzerinden devam ederek Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Yürüyüşte meşaleler, fenerler boy gösterirken “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” , “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları atıldı.

 

 

    Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam eden programda bir konuşma yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Feyzi Köse, Cumhuriyet’in 93’üncü yılını kutladı.

 

 

    Cumhuriyetin bir destan olduğunu belirten Köse, “Dünya da adında cumhuriyet olan bir çok ülke var ancak hiçbiri Türkiye Cumhuriyeti’nin özelliğini taşımaz. Çünkü bu bir destandır. Bu destanı Atatürk yazdırdı, bu destanı Atatürk ile birlikte Türk halkı yazdı” dedi.

 

 

   Feyzi Köse’nin konuşmasının ardından kalabalık Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okuyarak dağıldı.

 

Son Güncelleme: 30.10.2016 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle