BİDOS'UN U HAFTAKİ ROTASI

Bilecik'te faaliyet gösteren Bilecik Doğa Sporları Derneği (BİDOS) Kulübü üyelerinin bu haftaki gezi rotası Küçükelmalı Göleti oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Kasım 2023 Çarşamba 17:07
152 Okunma
BİDOS'UN U HAFTAKİ ROTASI

Bilecik'te faaliyet gösteren Bilecik Doğa Sporları Derneği (BİDOS) Kulübü üyelerinin bu haftaki gezi rotası Küçükelmalı Göleti oldu.


 

Bilecik'in tanıtımına büyük katkılar sağlayan BİDOS'un iki haftada bir gerçekleştirdiği doğa yürüyüşlerinde bu haftaki rotaları Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçükelmalı Göleti oldu. Orta zorlukta bir rotada gerçekleştirilen yürüyüş, Küçükelmalı Tabiat Parkı'ndan başlayarak yine tabiat parkında son buldu. Ekip yaklaşık 12 kilometrelik yürüyüşü yağmur ve kar altında tamamladı. Yürüyüş sonunda kulüp üyeleri, meşhur Pazaryeri bozası ve helvasından tadarak ilçeden ayrıldı.


 

Yapılan yürüyüş hakkında bilgi veren grup üyesi Fitnat Ceyhan, "BİDOS Kulübü yürüyüşlerinde Bilecik ve bölgesinin tanıtılmasının yanı sıra katılımcılara ateş yakma, kamp kurma, doğada hayatta kalma ve temel yürüyüş bilgilerini de vermektedir. Yürüyüşe katılan sporcular Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü akreditasyonunda dağcılık branşında faaliyet gerçekleştirmekten, ilimize katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Bu faaliyette Bilecik Belediyesi'nin sağlamış olduğu araç desteği konusunda da yetkililere grup adına teşekkür ederim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BidosDoğaSporFaaliyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle