BELEDİYE VE KARAYOLLARI EKİPLERİNİ TRAFİK EKİPLERİ YÖNLENDİRDİ

Bilecik'te öğle sonra başlayan kar yağışı hayatı felç ederken trafiğe çıkan araçlar zor anlar yaşadılar.

12 Ocak 2015 Pazartesi 17:47
2931 Okunma
BELEDİYE VE KARAYOLLARI EKİPLERİNİ TRAFİK EKİPLERİ YÖNLENDİRDİ

 Bilecik'te öğle sonra başlayan kar yağışı hayatı felç ederken trafiğe çıkan araçlar zor anlar yaşadılar.  

 

 

  Bilecik’te akşam saatlerinde başlayan ve kısa sürede etkili olan kar, yine hayatı felç etti. Her zaman olduğu gibi, trafik ekipleri hem karla mücadele işini organize etti hem de trafiği düzenlemeye çalıştı. Özellikle şehir merkezinde etkili olan kar yolların tamamına yakını trafiğe kapandı. Belediye ve Karayolları ekibi her zamanki gibi kara hazırlıksız yakalanırken, trafik alt üst oldu.

 

 

 

  Polis ekipleri kar kış demeden yolları açık tutmaya, öğrencilerin ve vatandaşların sağ salim evlerine dönmelerini sağlamaya çalıştı. Belediye ve Karayolları ekipleri ise her zaman olduğu gibi ne yapacaklarını şaşırdılar. Plansız ve programsız olan Belediye ve Karayolları ekiplerini organize etmek de polise düştü. Polis ekipleri, bir ekibi Belediyenin ekibini peşine, diğerini de Karayolları ekibinin peşine takarak yönlendirdiler.

 

 

  Trafik ekiplerinin telsiz konuşmaları yaşananları açık ve seçik ortaya koydu.

 

VİDEO BİRAZDAN

Son Güncelleme: 12.01.2015 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle