BAŞKANLAR SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

Bilecik’te yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası alınan yüzde 51,01 oranda oy alınmasından sonra AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş İha muhabirine açıklamalarda bulundu.

10 Ağustos 2014 Pazar 14:47
1560 Okunma
BAŞKANLAR SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ
banner15

Bilecik’te yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası alınan yüzde 51,01 oranda oy alınmasından sonra AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş İha muhabirine açıklamalarda bulundu.

İl genelinde yüzde 51’lik gibi bir oran aldıkları için çok mutlu teşkilat olarak çok mutlu olduklarını söyledi. Bilecik’te bir ilki başardıklarının bir göstergesi bu Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu dile getiren Kurtulmuş, “ 2010 referandumunda biz yüzde 49'da kalmıştık. Bin 230 oyla bu barajı aşamayıp Türkiye genelinde de maalesef kırmızı çıkmıştık. Bu bizi çok üzmüştü. Ondan 3 gün sonrada ben kalp krizi geçirmiştim o stresle o stresi inşallah bir daha milletimiz yaşatmayacak öyle görünüyor. Bilecik’te milletimizin desteğiyle inşallah bir ilki başarmış oluyoruz. Yüzde 51'in üzerinde bir oyu Milletimiz bize destek olarak vermiş gözüküyor”.

 

 

“14+1 PARALEL PARTİ ELİNDEN NE GELİYORLARSA YAPTILAR”

Bilecik’te 15 partinin paralel yapıda ellerinden gelen ne varsa yaptıklarını belirterek, “Neticede 14+1'e karşı Millet iradesi galip geldi sonuç bunu gösteriyor. Sonuç öncelikle ilimize ilde yaşayan her vatandaşımıza kardeşimize ülkemize İslam coğrafyasına insanlık alemine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Türkiye artık önümüzdeki dönemde eski Türkiye’yi kapatmış milli irade kendini yönetme noktasında Cumhurbaşkanı olarak Başbakanımızı seçmiştir. Türkiye dünyada siyasi ve ekonomik olarak söz sahibi olacak hak ettiği yeri alacaktır. Bizim daha önce kimsenin koymadığı hedefleri biz koyduk 2023- 2053- 2071 hedeflerimiz var büyük hedeflerimize biz büyük liderimizle ulaşacağız" dedi.

 

 

 

  Bilecik'te yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası Bilecik merkez’de alınan 50,22 oranda oy alınmasından sonra Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı İha muhabirine seçim sonuçları hakkında açıklamada bulundu.  

  Türkiye geleninde gelen sonuçların ülke için önemli olduğunu söyledi. “Tarlada izi olanın hasatta gözü olur” sözünün tam bu noktada en iyi söylenecek söz olduğunu belirten Yağcı, “Başbakanımız yıllardır bu memleketin imar noktasında dünya insanlığının gelişimi noktasında çaba harcayan ter akıtan bu noktada gayret gösteren bir insan. Dolasıyla onun ülkemiz genelinde büyük bir yüzdeyle seçilecek olması bizleri çok mutlu ediyor. Öncelikle şu anda yansıyan sonuçlara baktığımızda inşallah bu yüzde 50'nin üzerinde bir ortalamadan da Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olarak seçimi gerçekleşmiştir. Bilecik'te Ak parti olarak siyasete yüzde 26’dan gelerek yapan bir kadroyuz. Bu anlamda baktığımızda gerçekten yüzde 26'lardan yüzde 51'lik bir oran gözüküyor”.

 

 

 

  “YÜZDE 50’Yİ İLK DEFA BİLECİK'TE GEÇİYORUZ VE İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEDİK”

Bilecik merkez ve genelde yüzde 50’lik dilimi Ak Parti olarak ilk defa geçerek, iyi bir performans sergilediklerini belirtti. Başkan Yağcı, “ Bu da bizim için il geneli bazında baktığımızda ve Merkez ilçe olarak baktığımızda oldukça gurur duyacağımız bir olay. Geçen dönem biliyorsunuz yüzde 58'lik bir oranda referandum da Türkiye ortalaması varken biz maalesef Bilecik teşkilatı olarak Bilecik’te Ak parti olarak gerisinde kalmıştık birçok olumsuz olaylarla birlikte bugün yüzde 50'nin üzerinde bir performans sergilememiz bu anlamda da mutluluk verici bu demek ki daha fazla çalıştığımız bu anlamda gerek partimize gerek Genel Başkanımıza gerek bizlere karşı teveccühü yüksek olacaktır. Onun için biz bu anlamda yeni Türkiye’nin oluşumu noktasında bu karara destek olan Ülkemizin gücüne güç katan bu anlamda tüm seçmenlerimize tüm hemşerilerimize tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanımızın 12'inci Cumhurbaşkanımızın ülkemize dünyamıza hayırlı uğurlu olmasına temenni ediyoruz. Her zaman sloganımızda olduğu gibi hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak temennisiyle diyoruz. Biz kendi gücümüz çerçevesinde teşkilatlarımızla el ele gönül gönüle bir çalışma sergiledik bunlara ilişkin olarak halkımızın vermiş olduğu oylarla yüzde 50'nin oranında bir görüntü sergiliyor. Biz milletin vermiş olduğu hiçbir karara itiraz eden bir anlayışa sahip değiliz. Biz diyoruz ki karar ve söz her zaman milletimizindir bize düşen onlara hizmet vermektir. Onun dışında toplumuzun vermiş olduğu sağ duyusu yüksek olan toplumumuzun vermiş olduğu karar her zaman doğrudur. Performans düşük ise bizim az çalışmamızdan dır. Yüksek ise performansımızdandır. Vatandaşımızın vermiş olduğu karar her zaman başımızın üstündedir diyoruz" dedi.


Son Güncelleme: 10.08.2014 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle