BAŞKANLAR KÜLLİYE'DE

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Şehircilik Şurası’na Bilecik’in belediye başkanları da katılım sağladı.

28 Ocak 2017 Cumartesi 10:13
1151 Okunma
BAŞKANLAR KÜLLİYE'DE

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Şehircilik Şurası’na Bilecik’in belediye başkanları da katılım sağladı.  

 

 

       Şehircilik Şurası’na Bilecik’ten Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman katıldı. Şehircilik Şurası’na, ülkenin saygın akademisyenleri, bürokratları ve uzmanlarıyla beraber ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılacak.

 

 

     Şura’da kentlerle alakalı sorunlar belirlenecek, stratejiler geliştirilecek, akabinde çözüm önerileri sunulacak. Şuranın süreceği 3 ay boyunca şehirlerde kimlik, planlama ve tasarımdan kentsel dönüşüme, şehirleşme, göç ve uyumdan şehirleşmenin yeni vizyonunda yerel yönetimlerin rolüne kadar çok geniş bir yelpazede çalışılacak. Yayınlanacak Sonuç Bildirgesi’nin de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mensuplarına, şehircilik alanında faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlar ile uzmanlara önemli bir başvuru kaynağı olacağına da inanılıyor.

Son Güncelleme: 28.01.2017 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle