BAŞARILARIN OKULUNDAN BİR BAŞARI DAHA

Bilecik Sevgi Çiçeği Ortaokulu bu yıl 59 öğrenci mezun ederken, kitlesel başarıda puan ortalamasında 50 okul arasında il birincisi oldu.

30 Ağustos 2014 Cumartesi 11:08
1730 Okunma
BAŞARILARIN OKULUNDAN BİR BAŞARI DAHA

Bilecik Sevgi Çiçeği Ortaokulu bu yıl 59 öğrenci mezun ederken, kitlesel başarıda puan ortalamasında 50 okul arasında il birincisi oldu.

  Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) ve okul hakkında açıklama yapan Sevgi Çiçeği Ortaokulu Müdürü Veli Arısoy, bir öğrencinin İstanbul Galatasaray Lisesi’ne, 26 öğrencinin fen lisesine, 23 öğrencinin anadolu lisesine, 3 öğrencinin sosyal bilimler lisesine, 3 öğrencinin sağlık meslek lisesine ve 3 öğrencinin de anadolu imam hatip lisesine yerleştiğini söyledi. Kitlesel başarıda öğrencilerin puan ortalamasının 442,549 olduğunu kaydeden Arısoy, "Bilecik genelindeki 50 okul arasından il birincisi olduk.

 

 

En başarılı 4 öğrencimiz TEOG yerleştirme puanlarına göre Doğa Deniz Dikici 497,840 puanla İstanbul Galatasaray Lisesi'ne, Merve İşgören 494,519 puanla İstanbul Atatürk Fen Lisesi'ne, Halenur Piran 493,085 puanla Adapazarı Fatih Fen Lisesi'ne tam burslu olarak ve Zekerriya Acılar 491,928 puanla İstanbul Fatih Fen Lisesi'ne tam burslu olarak yerleşti. 2013-2014 eğitim öğretim yılında okulumuz ulusal ve uluslararası düzeyde sosyal, kültürel ve sportif yarışmalardaki başarısını TEOG  sınavında da göstererek başarılarını taçlandırmıştır. Bu başarılarda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik eder, okulumuzun açıldığı günden bugüne desteğini esirgemeyen değerli Bilecik halkımıza teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Son Güncelleme: 30.08.2014 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle