BARAJ KENARINDA CESEDİNİ BULDULAR

Bilecik merkeze bağlı Kurtköy barajında balık tutmaya gelen bir vatandaşın cesedi kıyıda bulundu.

26 Haziran 2014 Perşembe 07:28
4796 Okunma
BARAJ KENARINDA CESEDİNİ BULDULAR
banner15

 Bilecik merkeze bağlı Kurtköy barajında balık tutmaya gelen bir vatandaşın cesedi kıyıda bulundu.

  Edinilen bilgiye göre bir arkadaşı ile Eskişehir’den Kurtköy barajına balık tutmaya gelen Ali Cevat Ünal (76) konakladığı yerdeki oturakta ölü bulundu. Gece baraja gelen 2 arkadaş, oltalarını baraja attıktan sonra gece yarısı kurdukları çadıra istirahat çekildiler. Sabah 05:30 civarında uyanan ve arkadaşı Ali Cevat Ünal yattığı yerde göremeyen Metin Kılıç, hemen etrafta arkadaşını aramaya başladı. Baraj kenarında bulunan oturma bankında yatar vaziyette arkadaşının cansız bedeni ile karşılaşan Metin Kılıç, olayı hemen jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Bilecik Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin yapmış oldukları incelemeler sonucu cenaze Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

  Kalp hastası olduğu bildirilen ve daha önce de bir operasyon geçiren Ali Cevat Ünal’ın kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerinde duran jandarma, cesetti Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Buradan gelen sonuç doğrultusunda ölüm sebebi netlik kazanacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 26.06.2014 07:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle