BAHARIN MÜJDELEYİCİSİ FİDANLAR SATIŞTA

Bilecik’te baharın yaklaşmasıyla mevsimin ilk meyve fidanları da satışa sunuldu.

14 Mart 2017 Salı 09:17
1386 Okunma
BAHARIN MÜJDELEYİCİSİ FİDANLAR SATIŞTA

 Bilecik’te baharın yaklaşmasıyla mevsimin ilk meyve fidanları da satışa sunuldu. 

 

 

 

  Bilecik'te Hürriyet Mahallesi’nde her hafta Pazartesi günü kurulan Kapalı Pazarı'nda satılan mevsimin ilk meyve fidanlarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Fidan satıcısı Celal Talih, bahar mevsiminin gelmesiyle satışların hız kazandığını belirtirken, en çok sattıkları meyve fidanlarının ise; kayısı, kiraz, şeftali, vişne, ayva, badem, hurma ve bodur elma fidanları olduğunu söyledi.

 

 

 Bahar mevsiminin gelmesiyle satışın hız kazandığını dile getiren fidan satıcısı Talih, “Bizim sezonumuz bahar ayında açılıyor. Allah'a çok şükür bahar mevsiminin gelmesiyle satışlarımız iyidir. Meyve fidanları en çok bahar aylarında satılıyor. Meyve fidanlarımız 10 lira ile 25 lira arasında değişiyor” dedi.

Son Güncelleme: 14.03.2017 09:17
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPazarFİDANSatış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle