ALAY TAKIMI MÜESSESELER VE KURUMLAR ARASI HALI SAHA TURNUVASI ŞAMPİYONU OLDU

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen müesseseler ve kurumlar arası halı saha dostluk futbol turnuvası oynanan final maçı ile son buldu.

20 Kasım 2014 Perşembe 11:10
4568 Okunma
ALAY TAKIMI MÜESSESELER VE KURUMLAR ARASI HALI SAHA TURNUVASI ŞAMPİYONU OLDU

 Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen müesseseler ve kurumlar arası halı saha dostluk futbol turnuvası oynanan final maçı ile son buldu. 

 

 

  Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü halı saha tesislerinde düzenlenen turnuva, 23 Eylül tarihinde 30 takım ve 450 sporcu katılımı ile başladı. Bu 30 takım arasından finale kalan Sağlık ile Alay takımları dün akşam final maçına çıktılar. Maçı Alay takımı 5-4 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada 3’üncü olan takım ise Esnaf takımı oldu.

 

 

  Maç sonunda şampiyonluk kupasını veren Bilecik Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, sporcuların sporseverlere güzel bir maç seyrettirdiklerini belirtti. Taşdöğen, "Önemli olan 1,5 aydan beri devam eden bu güzel turnuvanın kurumlar arasındaki birlik ve beraberliği var olan bu şeyi daha da ileri götürmekti. 30 takımın katıldığı 450 sporcuyla Bilecik ilimizde hakikaten çok önemli bir spor olayı. Ben başta hakemlerimiz olmak üzere bu centilmenliği gösteren bütün sporcularımıza, bu organizeye katılan tüm kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.

 

 

 Özellikle final maçındaki bu güzel centilmenlik sonucu güzel neticeyi bizlere sunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tabi bunda seyircilerin hem kurum temsilcilerinin, hem sporcularımızın hem de özellikle tabi çok zor şartlarda adaletli bir şekilde yönetim gösteren hakemlerimizin çok büyük katkısı var. Ben kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

 

  Konuşmanın ardından Taşdöğen, 1’inci, 2’inci, 3’üncü ve en centilmen takımların sporcularına, Bilecik Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Lütfü Doyuk, 2’inci Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutan Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve Bilecik BARO Başkanı Halime Aynur ile birlikte madalyalarını ve kupalarını taktim ettiler.

 

 

 Turnuvayı ayrıca, Bilecik Amatör Kulüpleri Federasyon Başkanı (ASKF) Nusret Tosun, kurum müdürleri, Belediye Meclis Üyesi Av. Pervin Taşçı, Alay ve Sağlık personelleri ve çok sayıda sporsever izledi. Ödül töreni ardından her iki takım oyuncularına baklava ikramı yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 20.11.2014 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle