AK PARTİLİ ELDEMİR'DEN MEZBAHANE İNCELEMESİ

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli ilçesinin yeni mezbahanesinde incelemelerde bulundu.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 03:42
619 Okunma
AK PARTİLİ ELDEMİR'DEN MEZBAHANE İNCELEMESİ
banner15
banner18

      AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli ilçesinin yeni mezbahanesinde incelemelerde bulundu.

 

 

        Milletvekili Eldemir’e Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ve AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan eşlik etti. Mezbahanede birtakım incelemelerde bulunan Milletvekili Eldemir, Osmaneli Belediyesi’nin her alanda süratle çalıştığını ifade etti. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, mezbahane ile ilgili yaptığı konuşmada, “Mezbahanenin özellikle son teknoloji ile yapılmış olması ilgimi çekti.

 

 

     Daha önce de Osmaneli’nde yeni yapılan mezbahanenin gerekli tüm koşullara uygun olduğunu ve ildeki tek modern mezbaha olduğunu öğrenmiştim. Değişerek gelişen Osmaneli ilçesine layık bir mezbahane olduğunu belirtmek isterim. Bilecik ilimizi ve Osmaneli ilçemizi böyle güzel bir tesisle buluşturduğunuz için mutluluk duydum” dedi.

 

 

   Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise, Milletvekili Eldemir'e bu ziyaretinden ve ayrıca Osmaneli’ye yapmış olduğu her tür destekten dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 15.08.2016 03:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle