AK PARTİ GECE GÜNDÜZ ‘EVET’ İÇİN ÇALIŞIYOR

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı vatandaşları bilgilendirip, ‘Evet’ için gece gündüz çalışıyor.

17 Mart 2017 Cuma 11:05
2327 Okunma
AK PARTİ GECE GÜNDÜZ ‘EVET’ İÇİN ÇALIŞIYOR

    AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı vatandaşları bilgilendirip, ‘Evet’ için gece gündüz çalışıyor.  

 

 

     Çalışmalarına Ertuğrulgazi Mahallesinde başlayan partililer, şimdi de Beşiktaş Mahallesinde ellerindeki 18 maddelik broşürleri dağıtarak referandum hakkında vatandaşları bilgilendiriyorlar. AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım'ın bizzat katıldığı çalışmalarda partililer kollara ayrılarak dört bir koldan vatandaşlara broşürler dağıtarak, referandum vatandaşların ‘Evet’ demesi yönünde ikna ediyorlar.

 

 

   Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, ev ev, sokak sokak gezerek 16 Nisan'da yapılacak olan yeni anayasa referandumu için destek istediklerini belirterek, “Bizleri evlerinde güler yüzle karşılayan tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ederiz. Beşiktaş Mahallesi 'Evet' dedi” ifadelerine yer verdi. 

 

Son Güncelleme: 17.03.2017 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle