500 ÖĞRENCİ TER DÖKTÜ

Bilecik’te özel bir okulda düzenlenen seviye belirleme sınavında yaklaşık 500 öğrenci ter döktü.

23 Temmuz 2016 Cumartesi 06:46
1479 Okunma
500 ÖĞRENCİ TER DÖKTÜ

 Bilecik’te özel bir okulda düzenlenen seviye belirleme sınavında yaklaşık 500 öğrenci ter döktü.  

 

 

  Bilecik Özel Hatem Okulları Anadolu Lisesi’nde düzenlenen seviye belirleme sınavında yaklaşık 500 öğrenci sınavda ter dökerken velileri de okul bahçesinde heyecanla bekledi. Yapılan sınav hakkında değerlendirme yapan okul müdürü Zafer Bozkurt, yaklaşık 500 öğrencinin sınava katıldığı belirterek, “Ailelerin ve öğrenciler teveccüh göstererek bu sınavda bizleri seçtiler.

 

 

 Çeşitli seviyelerde 4,5,6,7 ve 8’inci sınıf öğrencileri için seviye belirleme sınavı bu. Zaten bu sınav durumlarını anlamakla ilgili bir değerlendirme. Umut ederim ki çocuklarımız güzel sonuçlar alarak ailelerini mutlu edeceklerdir.  Bilecik için ek bir eğitim kurumu her zaman için kazanımdır.

 

 

 Umarım bizim benzeri kurumlarda Bilecik’te çoğalmasıyla Bilecikliler fayda alır. Biz bu yıl bir nefes getirmeye çalışıyoruz Bilecik’e. Eğitim normları içinde, normal standartların içinde öğrenci odaklı bir eğitim planlıyoruz. Amacı; önce çocuk mutlu olacak, sonra başarı” dedi.

 

 

  Sınavdan çıkan öğrenciler ise; sınavın kendileri için bir durum belirlemesi olduğunu söylediler.

 

Son Güncelleme: 23.07.2016 06:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle