5 YILDA MAHELLENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Beşiktaş Mahallesi Muhtarı Mustafa Vural, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimlerde Beşiktaş Mahallesi’nden yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Şubat 2024 Perşembe 12:31
536 Okunma
5 YILDA MAHELLENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Beşiktaş Mahallesi Muhtarı Mustafa Vural, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimlerde Beşiktaş Mahallesi’nden yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

2019 yılında muhtarlık görevine gelen Vural, Beşiktaş Mahallesi’nde birçok hizmet sağlanmasında önemli rol oynarken, bir dönem daha muhtar olmak için mahalle sakinlerinden destek istedi. Beşiktaş Mahallesi’ni, Bilecik’in örnek mahallesi olması için hizmetlere ve çalışmalara devam edeceğini belirten Vural, yaptığı açıklamada şunları aktardı: “1966 Bilecik Merkez İlyasça köyü doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 25 yıldır mahallemizde ikamet etmekteyim. Uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında yönetici kadrosunda yer aldım. Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 2019 yılında emekli oldum. 31 Mart 2019 tarihinden itibaren Beşiktaş Mahallesi Muhtarlık görevini yerine getirmekteyim.
Şeyh Edebali Hazretleri’nin “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” düsturunu benimseyip çıktığımız bu yolda, Rabbimin nasibi, siz değerli mahalle sakinlerimizin destekleri neticesinde geldiğimiz bu görevi layıkıyla yapmaya gayret ettik. Hizmet süremiz boyunca mahallemizin daha yaşanabilir hale gelmesi için 31 Mart 2019 tarihinde görevimi teslim aldığım andan itibaren ekibimle birlikte birçok çalışmada bulunduk. Yaptığımız çalışmaları kısaca belirtmek isterim;
Bilecik’te elektrik hatlarının yer altına alınmasını tam anlamıyla, eksiksiz olarak ilk mahallemize kazandırdık.Yine mahallemizin pazar ihtiyacını karşılamak için mahalle (Cuma) pazarını kurduk. Bunun yanı sıra mahallemizin büyük bir eksikliği olan eczanenin hizmete girmesini sağladık. Sağlık ocağımızın daha iyi hizmet verebilmesi için tadilat sürecine alınmasını sağladık. En kısa sürede daha iyi bir şekilde aynı yerinde sizlere daha iyi bir hizmet verecektir.Gençlerimiz için Ali Ersoy Spor Tesisi zemin yenilemesi, çocuklarımız için kreş ve uygulamalı anasınıfı, kadınlarımız için spor ve yaşam merkezi, giyim kursu, ailece vakit geçirebileceğiniz aile çay bahçesi gibi hizmetleri siz değerli sakinlerimizle buluşturduk. Mahallemizde kültürümüzü yaşatmak, sosyal dayanışmayı sağlamak, birlik ve beraberliği oluşturmak gayesi ile Hıdırellez pilavları düzenledik.Yine mahallemizin en büyük eksiği ATM cihazını mahallemize kazandırdık.Bunların yanında mahallemizin altyapı ve üstyapı çalışmalarını ve karla mücadele çalışmalarını yakından takip ederek işlerin hızlandırılmasını sağladık.Yine Pandemi döneminde kurumlarla mahalle sakinlerimiz arasında köprü görevini üstlenip mağduriyetlerin oluşmaması, ihtiyaçlara en kısa sürede cevap vermek için elimizden geleni yapmak için gayret gösterdik. Çok şükür ki hedeflerimizin birçoğunu gerçekleştirmiş olduk. Ziya Paşa’nın da dediği gibi “Ayinesi (aynası) iştir kişinin lafa bakılmaz.” sözü ile yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyerek Beşiktaş mahallemizi Bilecik’in örnek mahallesi yapma yolunda ilerlemek için siz kıymetli mahalle sakinlerimizin oylarına talibim ve desteklerinizi bekliyorum. Haydi Beşiktaş Mahallesi, mahallemizi kaldığımız yerden güzelleştirmeye hep birlikte devam edelim.”

Anahtar Kelimeler:
MuhtarADAYI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalnızkurt 2024-02-08 14:43:53

Bu adam çalışıyor arkadaş vesselam.

Avatar
Misafir 2024-02-08 18:42:22

Hayırlı olsun
Bir sefere mahsus oyu verdi bu sefer
Yok
Yapılan hizmetlerin tamamında mahalle hizmetlerinde kurumlarda çalışanlardan allh razı olsun
Muhtarım kendine çalıştı

Avatar
Beşiktaşlı 2024-02-08 18:46:13

Muhtarım
Bir park daha yaptırır çalıştırmak üzere alırsın
Hayırlı olsun

Avatar
MUSTAFA 2024-02-09 09:18:25

Ayinesi (aynası) iştir kişinin lafa bakılmaz.” sözü ile yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı
Birkaç iş yeri dahamí yapacaksınız muhtarım

Avatar
ZEYNEP H. 2024-02-10 15:17:16

Muhtarım Allah senden razı olsun. Yaptığın hizmetler görmemek için kör olmak lazım. Özellikle çay bahçesi benim için çok iyi oldu çoluğumuz çocuğumuzla nefes alabileceğimiz bir yer kazandırdın mahallemize. Desteğimiz tam inşAllah devam edersin.

Avatar
Samet 2024-02-10 17:50:13

Muhtarım ben ismetpaşada oturuyorum ama senin çalışmalarından ben bile faydalanıyorum özellikle ATM ve eczane için çarşıya inmekten kurtardın bizi teşekkür ediyorum.

Avatar
Ali H 2024-02-10 22:58:37

Sayın muhtarım şu haberi görmek beni çok mutlu etti sana sevgimiz sonsuz beş yıldır sen bizlerin her zaman yanında oldun şimdi sıra bizde senin desteğini hep hissettik sorunlarımla her kapına geldiğimde beni hiç bir zaman geri çevirmedin mutlaka bir çözüm yolu buldun çay bahçesi keza muazzam bir yer oldu bizler sayende ailemizle evimizin yakınında vakit geçirebilecek bir yerimiz oldu pazar ve ATM ayağımıza geldi bunların hepsinin senin çabaların sayesinde olduğunu biliyoruz sen bu görevi layıkıyla yerine getiren birisin muhtarım devam

Avatar
Aslı K. 2024-02-10 23:22:34

Muhtarımızdan Allah razı olsun mahalle sakinlerinin nefes alabiliceği ailemizle oturabiliceğimiz çay bahçesini halkın hizmetine sundu

banner22

resim yükleresim yükle