4 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

Bilecik'te bulunan yabancı uyruklu 4 yaşındaki bir kız çocuğu, Bilecik Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

30 Temmuz 2014 Çarşamba 13:03
2860 Okunma
4 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ
banner15

Bilecik'te bulunan yabancı uyruklu 4 yaşındaki bir kız çocuğu, Bilecik Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.  

  Bilecik merkezde İsmet Paşa Mahallesi'nde bulunan 4 katlı apartmanın 1'inci katında ikamet eden Omar ailesinin kızı Z. Omar ateşlenme şikayeti ile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 4 yaşındaki yabancı uyruklu Z. Omar bilinmeyen nedenden dolayı hayatını kaybetti. Olayın savcılığa intikal etmesi üzerine şüpheli ölümün aydınlatılabilmesi için cenazenin Bursa Adli Tıp Kurumu'na otopsi için gönderildiği bildirildi.

  Omar'ın ismi öğrenilemeyen annesi ve babası Ö. Omar ise polis karakoluna götürülerek ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi. Saat 11.00 sularında başlayan mahkeme akşam saatlerine kadar devam etti. Mahkeme sonucunda ise tutuksuz yargılanmak üzere anne ve baba serbest bırakıldı. 

 Cenazenin yarın öğle namazını müteakiben Dedeoğlu Camii'nden kaldırılacağı belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Son Güncelleme: 30.07.2014 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle