3. HAFTA SONUÇLARI VE PUAN DURUMU

Bilecik 2. Amatör Lig'de a ve b gruplarında 3 hafta geride kalırken, 3'te 3 yapan Gülümbespor ile Akpınarspor gruplarındaki liderliklerini sürdürdü.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Mayıs 2023 Salı 15:26
243 Okunma
3. HAFTA SONUÇLARI VE PUAN DURUMU

Bilecik 2. Amatör Lig'de a ve b gruplarında 3 hafta geride kalırken, 3'te 3 yapan Gülümbespor ile Akpınarspor gruplarındaki liderliklerini sürdürdü.


Bilecik 2. Amatör Lig'de a ve b gruplarında 3 hafta geride kalırken, 8 müsabakanın oynandığı haftada 21 gol atıldı. A grubun lideri Gülümbespor, Yeniköyspor'u zorda olsa 4-3 yenerken, gruptaki diğer maçta ise, Bayırköy Belediyespor kendi evinde Ertuğrulspor'a 4-1 mağlup oldu.
Ligde 3'te yapan Gülümbespor liderliğini sürdürürken, Yeniköyspor 6, Ertuğrulspor puanda haftayı tamamladı. Bayırköy Belediyespor ligde henüz puanla tanışamadı.
B grubun lideri Akpınarspor 3'üncü hafta Cihangazispor deplasmanında 2-0'lık galibiyle dönerken, Kınıkspor ise Kandilli Spor'u 5-2 yendi. Ligde 3'te 3 yapan Akpınarspor liderliğini sürdürürken, Cihangazispor 6, Kınıkspor 3 puanla haftayı kapattı. Kandilli Spor ise ligde henüz puanla tanışamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle