25 SENENİN ARDINDAN TADİLATA GİRDİ

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 25 senenin sonunda tadilata gidildi.

29 Nisan 2015 Çarşamba 05:44
1066 Okunma
25 SENENİN ARDINDAN TADİLATA GİRDİ
banner15

 Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 25 senenin sonunda tadilata gidildi.

 


  Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 35 senedir Bilecikli sporculara hizmet veren Atatürk Kapalı Spor Salonu 25 senenin ardından tekrar tadilata alındı. Yapılan tadilat hakkında bilgi veren Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hasan Kocatepe, salonda yapılan faaliyetlerin daha verimli olması için salonda baştan sona bir tadilat geçirileceğini belirtti. Kocatepe, “Bu salonun zemininden tribündeki oturma alanına kadar yeniden yapılandırıp salonumuzda baştan sona genel bir bakım yapacağız. Çünkü bu salonumuz ilimizin merkezinde olması nedeniyle çeşitli spor faaliyetlerinde kullanmak için uzun yıllardan beridir yıpranan binamızın halkımıza daha modern bir ortamda hi
zmet vermek için başlattığımız tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

 


“35 SENEDİR SALONDA SADECE BOYA BADANA İŞLERİ YAPILMIŞ”


Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hasan Kocatepe, salonun yapıldığı yaklaşık 35 sene olduğunu ve bu sene zarfında sadece boya ve badana işlerinin yapıldığını belirtti. Kocatepe, “Atatürk Kapalı Spor salonumuzun su, elektrik, kalorifer, ısıtma tertibatlarını söküp yeniden yapılıyor. Spor müsabakaların ve spor yapacakların daha modern, konforlu bir ortamda spor yapmalarını ve eğitimi almalarını amaçlıyoruz. 35 senelik salonunda bu güne kadar sadece boya badana işleri yapılmış. Salonumuzda iki tane soyunma odası vardı. Şimdi 4 tane soyunma odası olacak. 4 maç olduğunda 2 takım merdiven altında bulunan soyunmak zorunda kalıyordu. Hiçbir sporcu oyuncunun merdiven altı spor odasında soyunmasını istemem. Aşağı katta bulunan seyirci tuvaletlerini kaldırarak, üst katta bulunan kantini yıkıp yeni tuvalet yapıyoruz. Yerine bir tane soyunma odası ile beraber yanına da bir ilave oda daha yapılıyor. Gelen iki takımda geldiğinde rahatça hijyenik, duşu içinde, modern günümüzün şartlarına uygun bir şekilde maçını oynadıktan sonra duşunu alıp gidecek” dedi.



“BİZ BU SALONA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MAÇLARI ALAMIYORUZ”


Kocatepe, salonun tadilata girmeden önceki haliyle Türkiye Şampiyonası alamadıklarını belirterek, “İnşallah bundan sonra salonumuzun tadilat işlemleri bittikten sonra Türkiye Şampiyonlarını da alacağız. Branşlarda Türkiye Şampiyona maçlarına 7, 24 ve 30 takım arası geliyor. Bu 30 takımın 15 takım burada, 15 takımın maçları ise Karasu vadisinde bulunan yeni salonda oynanabilecek. Bu salonumuzda voleybol sporunda tavan 7 metreye 11 santim olması lazım, bizim salonumuz 6 metre 90 santim geliyor. Tavanı yükseltme şansımız yok. Okul ve gençler de voleybol maçlarını oynatabiliriz. Çatıyı kaldırmamız için büyük masraf gerektiriyor. Burası merkez spor salonu olduğu için tekvando, judo, güreş şampiyonalarını oynatabiliriz. Aşağıdaki yeni yapılan salonumuz ise, hentbol, basketbol, voleybol maçları ve Avrupa standartlarına uygun olduğu için şampiyonalar alabiliriz” dedi.

 


“HAKEMLERİN DAHA RAHAT HAREKET ETMESİ İÇİN PROTOKOL DUVARINI YIKMAK İSTİYORUZ”


  İmkanlar olduğu taktirde salonda hakemlerin daha rahat hareket etmeleri için protokol önündeki duvarı kaldıracaklarını belirten Kocatepe, “Protokol önündeki duvarı kaldırarak 40 santim daha oyun sahasını kullanılabilir hale getirmek istiyoruz. Protokol için üst kata VİP odası yapıyoruz. Edebali Stadı’nın altında bulunan tekvando salonun ise, kapalı spor salonunun yanına inşa etmeyi ve açık tenis kortunun üstünü de kapatmayı düşünüyoruz. Çalışmaların bitiminde yenilenen salonumuz sporcularımıza daha iyi hizmet verecek” dedi.

 

Son Güncelleme: 29.04.2015 05:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle