25 SENE SONRA TADİLAT OLDU

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 25 senenin sonunda tadilata gidilerek tesis baştan aşağı yenilendi.

17 Eylül 2015 Perşembe 05:30
1392 Okunma
25 SENE SONRA TADİLAT OLDU

  Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 25 senenin sonunda tadilata gidilerek tesis baştan aşağı yenilendi.  

 

 

  Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 35 senedir Bilecikli sporculara hizmet veren Atatürk Kapalı Spor Salonu, 25 senenin ardından tekrar tadilata alındı. Yapılan tadilat hakkında İHA muhabirine bilgi veren Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Aslan Yıldız, salonda yapılan faaliyetlerin daha verimli olması için salonda baştan sona bir tadilat geçirileceğini belirtti. Yıldız, “Bu salonun zemininden tribündeki oturma alanına kadar yeniden yapılandırıp salonumuzda baştan sona genel bir bakım yaptık. Çünkü bu salonumuz ilimizin merkezinde olması nedeniyle çeşitli spor faaliyetlerinde kullanmak için uzun yıllardan beridir yıpranan binamızın halkımıza daha modern bir ortamda hizmet vermek için başlattığımız tadilat çalışmaları bitti” dedi.

 

 

  “SALONUMUZDA İKİ TANE SOYUNMA ODASI VARDI, ŞİMDİ 4 TANE SOYUNMA ODASI OLDU”

 

  Yıldız, salonun 35 yıl önce yapıldığını ve süre zarfında sadece boya ve badana ve zaruri işlerinin yapıldığını belirtti. Yıldız, “Salonumuzun su, elektrik, kalorifer, ısıtma tertibatlarını söküp yeniden yapıldı. Spor müsabakaların ve spor yapacakların daha modern, konforlu bir ortamda spor yapmalarını ve eğitimi almalarını amaçladık. Salonumuzda iki tane soyunma odası vardı. Şimdi 4 tane soyunma odası oldu. 

 

 

 4 maç olduğunda 2 takım merdiven altında bulunan soyunmak zorunda kalıyordu. Hiçbir sporcu oyuncunun merdiven altı spor odasında soyunmasını kimse istemez. Aşağı katta bulunan seyirci tuvaletlerini kaldırarak, üst katta bulunan kantini yıkıp yeni tuvalet yapıldı. Yerine bir tane soyunma odası ile beraber yanına da bir ilave oda daha yapılarak daha ferah bir duruma geldi. . Gelen iki takımda geldiğinde rahatça hijyenik, duşu içinde, modern günümüzün şartlarına uygun bir şekilde maçını oynadıktan sonra duşunu alıp gidecek” ifadelerinde bulundu.

 

 

  “SALON BAŞTAN YAPILMIŞ GİBİ OLDU”

 

  Protokol için üst kata VİP odası yapıldığını anlatan Yıldız, “Salonda giriş çıkış kapıları fotoselli kapı olarak yenilendi, tüm cam, çerçeve ve kapılar yenilendi, ısınma tesisatları yenilendi, elektrik tesisatı yenilendi, soyunma odaları yenilendi, 2 adet soyunması odası ilave edildi, toplam da 4 soyunma odası oldu, ıslak zeminler yenilendi, salon alüminyum ferforjeleri yenilendi, Vip odası yapıldı, seyirci tribün tuvaletleri yenilendi, seyirci ile oyun alanı giriş çıkışları ayrıldı, boya badanaları yapıldı, oyun alanı zemininin zımparası ve boyası yapıldı, oyun alanı duvarı 35 cm kaydırıldı, potalar yenilendi, çatı bakım onarımı yapıldı. Kısacası sıfırdan salon yapılmış gibi oldu. Salonumuz tüm sporcularımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Son Güncelleme: 17.09.2015 05:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle