YÜREK ISITAN GÖRÜNTÜ

Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla askerler halı saha maçında karşı karşıya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Ocak 2023 Çarşamba 13:04
206 Okunma
YÜREK ISITAN GÖRÜNTÜ
banner15

Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla askerler halı saha maçında karşı karşıya geldi.


Yeni yıl ziyaretleri çerçevede Bilecik Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret eden Vali Dr. Kemal Kızılkaya, burada çocuklardan gelen halı saha maçı yapma isteğini yerine getirdi.

Askerlere karşı oynan maçta çocukların ve askerlerin yanı sıra Vali Kızılkaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu da forma giydi. Vali Kızılkaya’nın Çocuk Evleri Sitesi takımı adına forma terlettiği maçta renkli anlar yaşandı.


Sevgi, kardeşlik ve dostluk için yeşil sahaya indiklerini belirten Vali Kızılkaya, “Devletimiz himayesindeki yavrularımızla ve kahraman Jandarmamızla halı saha maçında buluştuk. Hepimizin hatıralarında güzel yer edinecek hoş bir anı oldu. Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri de çok sevindirdi. Skorun önemli olmadığı maçta kazanan birlik ve beraberliğimiz oldu” dedi.


Vali Kızılkaya, maçın ardından çocuklara ve askerlere baklava ikramında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle