YOL-İŞ SENDİKASINDA DEVİR TESLİM

Türkiye Yol-İş Sendikası Bursa 2'nolu Şubesi bağlı Bilecik Şube temsilciliğinde görev değişikliği oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Ağustos 2022 Pazartesi 12:48
1290 Okunma
YOL-İŞ SENDİKASINDA DEVİR TESLİM
banner15

Türkiye Yol-İş Sendikası, Bursa 2'nolu Şubesi bağlı Bilecik Şube temsilciliğinde görev değişikliği oldu.  


  İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde yapılan seçime Bursa 2'nolu Şube Başkanı Durmuş Şen, Şube Genel Sekreteri ve mevcut Başkan Hüseyin Şencan ile sendika üyeleri katıldı. Yol-İş Sendikası Bilecik Şube temsilcisi Hüseyin Şencan'ın aday olmadığı seçimde Sevindik Çetinkaya ve Yalçın Değirmenci yarıştı.


  Sevindik Çetinkaya fark attı
  Yapılan seçimlerde 173 sendika üyesinden 176'ü de oy kullandı.  Yapılan seçimde 11 oy geçersiz sayılırken, Sevindik Çetinkaya 110, Yalçın Değirmenci 52 oy aldı. Bu sonuçlar sonrası Türkiye Yol-İş Sendikası Bursa 2'nolu Şubesi bağlı Bilecik Şube Başkanı Sevindik Çetinkaya oldu.


 

  " Seçimlere katılığım çok güzeldi. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim"
  Seçim sonrası görüşlerini açıklayan Çetinkaya, “Şimdi yeni yönetim olarak bu liste ile seçimleri kazandık. Görev dağılımı ve delege üyesi seçiminin kendi aramızda yapacağız. Türkiye Yol-İş Sendikası Bursa 2'nolu Şube Başkanlığı seçimlerinde ilimizi temsil edecek arkadaşı kendi aramızda istişare ederek belirleyeceğiz. Seçimlere katılığım çok güzeldi. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.


 

  Hüseyin Şencan'a önemli görev
  Öte yandan Türkiye Yol-İş Sendikası Bursa 2'nolu Şube Başkanlığı seçimlerinde Bilecik'i temsilen 11 delege listeye girdi. Görev dağılım ı sonrası Türkiye Yol-İş Sendikası Bursa 2'nolu Şube Başkanlığı Genel Sekreterliğine Hüseyin Şencan, Teşkilat Sekreteri Sevindik Çetinkaya Bilecikli olarak görev aldı. Diğer 9 delegeye çeşitli görevler verildi.

Son Güncelleme: 22.08.2022 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammet Mut 2022-08-22 15:37:06

Başarılar diliyorum. yolunuz açık olsun,daha iyi yerlerde görev yapmak nasip olsun inşAllah..

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle