YAZ SPOR OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

1308 Osmaneli Belediye Spor Yaz Spor Okulları öğrencileri Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

25 Ağustos 2017 Cuma 07:59
422 Okunma
YAZ SPOR OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
banner15

1308 Osmaneli Belediye Spor Yaz Spor Okulları öğrencileri Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

 


  1308 Osmaneli Belediye Spor bünyesinde, her yaz geleneksel olarak açılan Yaz Spor Okullarına bu yılda yoğun katılım sağlandı. Yüzmeden atletizm, tekvando, güreş, basketbol ve voleybola kadar çok sayıda branşta Osmaneli ilçesinin çocuklarına hizmet veren 1308 Osmaneli Belediye Spor Yaz Spor Okulları bu yaz da yaklaşık 500 öğrenciye eğitim verdi. Öğrencileri Belediye hizmet binası önünde karşılayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, birlikte Osmaneli’ni gezdi. 1308 Osmaneli Belediye Spor Yaz Spor Okulları öğrencileri, Belediye Başkanı Münür Şahin, belediye rehberleri ve spor antrenörleri eşliğinde tarihi Balaban Meydanı’ndan başlayarak geleneksel Osmaneli Evlerini, Rüstem Paşa Camii'ni ve butik oteli gezdi.

 


  Minik öğrenciler Osmaneli’nin tarihi ve tarihi eserleri hakkında bilgi aldıktan sonra Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile hatıra fotoğrafı çektirerek geziden ayrıldı.

Son Güncelleme: 25.08.2017 07:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hollytwive 2017-12-27 14:39:18

This is the 2017 bomb !!! Play with me my friends... ...

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle