YAPI DENETİM FİRMALARI İLE TOPLANTI YAPILDI

Bilecik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının katılımı ile bir toplantı düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Ocak 2023 Cuma 11:56
102 Okunma
YAPI DENETİM FİRMALARI İLE TOPLANTI YAPILDI
banner15

Bilecik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının katılımı ile bir toplantı düzenlendi.


Bilecik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Yapı Denetim ve Yapı Malzemeleri Şube Müdürü Feti Migal başkanlığında şehirde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarıyla 2023 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İl Müdürlüğünün eğitim salonunda yapılan toplantıda yapı denetiminde karşılaşılan sorunlar değerlendirilerek bilgi alışverişinde bulunuldu. Yapı denetim kanunu ve mevzuatın uygulanması, yapılan değişiklikler, şikâyetler ve istekler görüşüldü. Toplantıya Yapı Denetim ve Yapı Malzemeleri Şube Müdürü Feti Migal'in yanı sıra İnşaat Mühendisi Yaşar Ayyıldız, Makine Mühendisi Çağrı Akgül ve ilgili personeller katıldı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle