WHATSAPP, TWİTTER, FACEBOOK'TAN SAKIN SİLMEYİN! BELGE NİTELİĞİNDE...

E-mail yazışması, WhatsApp mesajı, hatta Twitter ve Facebook’taki iletişim bir hukuki ilişkiyi ispatlayan belgedir. Özellikle bir şey almış, satmış, kiralamış, hizmet almış veya vermişseniz, fiyat, ödeme ve şartlarla ilgili paylaşımları silmeyin.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Ağustos 2021 Cumartesi 10:37
541 Okunma
WHATSAPP, TWİTTER, FACEBOOK'TAN SAKIN SİLMEYİN! BELGE NİTELİĞİNDE...
banner15

E-mail yazışması, WhatsApp mesajı, hatta Twitter ve Facebook’taki iletişim bir hukuki ilişkiyi ispatlayan belgedir. Özellikle bir şey almış, satmış, kiralamış, hizmet almış veya vermişseniz, fiyat, ödeme ve şartlarla ilgili paylaşımları silmeyin.


Hukuk kuralları da teknoloji çağına uymak zorunda. İspat açısından yapılan hukuki işlemleri belgelendirmek çok önemli. Ama bu çağda her şey için belge almak mümkün değil. Yazışmalarımız, sözleşmelerimiz, iş anlaşmalarımız bir çoğunu elektronik ortamda yapıyoruz. Elektronik ortamdaki bu yazışmalar da delil olarak kabul ediliyor.

KAYNAK: Milliyet

Son Güncelleme: 07.08.2021 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle