WHATSAPP'DAN YENİ 'MİNİK' BİR TUŞ

Mark Zuckerberg'in Meta AI adlı yapay zekalı sohbet robotunu WhatsApp'a eklemek istediğini biliyoruz.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Kasım 2023 Salı 10:54
77 Okunma
WHATSAPP'DAN YENİ 'MİNİK' BİR TUŞ

Mark Zuckerberg'in Meta AI adlı yapay zekalı sohbet robotunu WhatsApp'a eklemek istediğini biliyoruz.

Eylül ayında Meta bu robotu mesajlaşma platformuna ekleme planlarını duyurmuştu.

Bu konudaki yeni gelişme ise, WABetaInfo'nın WhatsApp içerisinde keşfettiği küçük şirin bir düğme. Bu düğme kullanıcıların YZ sohbet robotunu tek bir tıklama ile çalıştırmasını sağlıyor.

Düğmeye bastığınızda ne oluyor?

Yeni YZ düğmesini "Sohbetler" bölmesinde görebilirsiniz; "Yeni bir konuşma başlat" ikonunun üzerinde yer alıyor. WABetaInfo'nun belirttiği üzere, daha önce YZ destekli sohbet kullanıcıların kişiler listesinde bir yerlerde gizlenmiş haldeydi.

Bu yeni ve renklenmiş kısayol ile tuşu bulmak çok daha kolaylaşacak.

Bu kısayola dokununca, YZ güçlü sohbet robotu devreye giriyor. YZ'nın arkadaşlık, kişiselleştirilmiş öneriler ve eğlenceli etkileşimler için tasarlandığı belirtiliyor.

Bu yeni özellik şu an deneme sürümünde. Android telefon sahibi kullanıcılar bunu en son WhatsApp beta sürümünü Google Play Store'dan indirerek deneyimleyebilir. Henüz beta aşamasında ancak AndroidPolice'e göre, WhatsApp'ın YZ sohbet robotu stabil nihai sürümünden çok da uzakta değil.

Meta YZ'nın tüm Meta platformlarına eklenmesi bekleniyor, Instagram'dan, WhatsApp'a, hatta yeni Ray-Ban Meta akıllı gözlüklere bile...

Anahtar Kelimeler:
WhatsappUygulama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle