VAN GOGH BÜYÜSÜ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Bilecik Gençlik ve Spor il Müdürlüğü öncülüğünde Gençlik Merkezleri dönem sonu programı düzenledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
02 Haziran 2023 Cuma 11:28
151 Okunma
VAN GOGH BÜYÜSÜ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
banner15

Bilecik Gençlik ve Spor il Müdürlüğü öncülüğünde Gençlik Merkezleri dönem sonu programı düzenledi.


Hayatın her alanında donanımlı ve geleceğe hazır bir gençlik için Türkiye genelinde eğitimler veren Gençlik Merkezleri Bilecik özelinde de gençleri kültür, sanat ve bilimle buluşturuyor. 

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gençlere hizmet veren Bilecik Gençlik Merkezi, Pazaryeri ve Osmaneli Gençlik Merkezi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde dönem sonu gösteri programı düzenledi.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Gençlik Merkezleri tanıtım sunumuyla devam etti. Gençlik Merkezi üyesi Kadir Aslan’ın okuduğu Mona Roza şiiri salondakileri duygulandırdı.

Konserle devam eden programın, eğitmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu gitar ve bağlama dinletisi büyük beğeni topladı.


Tiyatro gösterisiyle devam eden program da Van Gogh Büyüsü adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.

Program toplu fotoğraf çekimi, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir tarafından öğrencilere katılım belgesi takdim edilmesinin ardından son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle