UZMAN İSİM ''LÜTFEN BUNU YAPMAYIN'' DİYEREK UYARDI

Bilecik’te okul, kadın çantası ve valiz satışı yapan Ercan Gökenç, çanta alırken dikkat edilmesi gereken uyarıları bir kez daha hatırlattı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Eylül 2023 Cuma 13:36
503 Okunma
UZMAN İSİM ''LÜTFEN BUNU YAPMAYIN'' DİYEREK UYARDI

Bilecik’te okul, kadın çantası ve valiz satışı yapan Ercan Gökenç, çanta alırken dikkat edilmesi gereken uyarıları bir kez daha hatırlattı.


Bilecik’te mağazada çanta satışı yapan esnaf Gökenç velileri uyardı. Çantalarda her zaman için rahatlık ve kolay taşınabilmesini belirten Gökenç, "Çantaların orijinal olmasına dikkat edilmeli. Çantanın içine çeşitli defter, kitap koyarak ağırlık yapılıyor ve bunlar sırt ağrısına, omuz ağrısına ve boyun ağrısına sebep oluyor. Çantalarda her zaman en rahat olanına dikkat etmemiz gerekiyor. Alacağımız çantanın orijinal olması gerekiyor’’ ifadelerini kullandı.

"Bel hizasının 5 santim yukarısına kadar gelen çantalar tercih edilmelidir"
Okulların açılmasına günler kala yoğunlaşan çanta satışlarında fiyatlar ise geçen seneye oranla pek bir fark olmadığını belirten ve çanta satışını 150 TL’den başlatan esnaf Gökenç, "Geçen seneye göre büyük bir fark yok. Bizler orijinal çanta satıyoruz. Her zaman için kaliteli bir ürünü satışa sunuyoruz. Yıllardır burada bu mesleği yaptığımızdan dolayı müşterilerle aramızda bir güven oluşuyor. Bizim çantalarımıza güvenip ilk bizi tercih ediyorlar. Ben öncelik olarak her zaman daha hafif, daha rahat, omuz ve sırt kısımlarına zarar vermeyecek çantalarını satışa sunuyorum. Bel hizasının 5 santim yukarısına kadar gelen çantalar tercih edilmelidir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle