ÜRETİCİNİN YÜZÜ BU YIL GÜLÜYOR

Bilecik'in Osmaneli ilçesine bağlı Medetli köyünde üretilen kavunlar bu yıl adeta yok satıyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Ağustos 2023 Salı 11:53
217 Okunma
ÜRETİCİNİN YÜZÜ BU YIL GÜLÜYOR

Bilecik'in Osmaneli ilçesine bağlı Medetli köyünde üretilen kavunlar bu yıl adeta yok satıyor.


 

Sakarya Nehri'nin geçtiği vadide hasadına başlanan "Medetli kavunu", İstanbul başta olmak üzere Eskişehir, Bursa, Sakarya gibi çevre illere pazarlanıyor. Köydeki 50 dönüm arazisinde "Konak" çeşidi kavun üretimi yapılırken, bu yıl kavunlar yok satıyor.


 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bu yıl üreticinin yüzünün güldüğünü anlatarak, "Şu an toptan kilosu 10 ile 13 lira arasında satılıyor. Bu yıl çiftçilerimizin ürünleri çok iyi fiyatlarla alıcı bulmaya devam ediyor. Bölgemizde çok tercih edilen Osmaneli kavunu çiftçimizin beklentilerinin üzerinde fiyatlarla alıcı buluyor. Çiftçilerimiz bu yıl tüm ürünlerde çok iyi fiyatlarla satışları gerçekleştiriyor. Kısaca çiftçimizin yüzü gülüyor" dedi.

Anahtar Kelimeler:
KAVUNüreticiBuYılSatıyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle