ÜNİVERSİTE, ŞEHİR VE ÖĞRENCİYE KATKI SAĞLAYACAK PROTOKOL İMZALANDI

Bilecik Belediyesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ve Osmaneli Belediyesi arasında imzalanan 3+1 protokolü ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde okuyan başarılı öğrenciler kamu ve sanayi kuruluşlarında çalışma imkanı sağlayacak.

29 Temmuz 2017 Cumartesi 08:57
1329 Okunma
ÜNİVERSİTE, ŞEHİR VE ÖĞRENCİYE KATKI SAĞLAYACAK PROTOKOL İMZALANDI
banner15

Bilecik Belediyesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi,  Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ve Osmaneli Belediyesi arasında imzalanan 3+1 protokolü ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde okuyan başarılı öğrenciler kamu ve sanayi kuruluşlarında çalışma imkanı sağlayacak.

 


  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlük Binasında gerçekleştirilen 3+1 imza törenine  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nurgül Özbay, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kamu, Sanayi İş Birliği Koordinatörü Doç. Dr. Harun Mindivan katıldı.

 

 

  ''Bu protokol ile en büyük sermayemiz olan öğrenciler bilgilerine tecrübe eklemiş olacak''


  Gençlerin ülkenin en büyük değerleri ve en büyük sermayesi olduğunu belirten  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Bugün özel ve güzel bir işi hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu protokol ile; öğrencilerimize bir taraftan teorik eğitim verilirken diğer taraftan da aldıkları eğitimi uygulamak için kamu ve sanayi kuruluşlarında çalışmalarının sağlanması getiriyor. Gençlerimiz ülkemizin en büyük değerleri ve en büyük sermayemiz. Bu sermayemizi en iyi şekilde kullanmaya çabalıyoruz. Onlara bir taraftan teorik eğitim verilirken diğer taraftan da aldıkları eğitimi uygulamak için kamu ve sanayi kuruluşlarında çalışmalarının sağlanması gerekiyor. Bu durum pratiğe yönelik bir çalışma. Bilecik Belediye Başkanlığı bu protokolde olarak payımız olduğu için gurur duyuyoruz. İnşallah bundan hem gençler hem de kurumlar faydalanacak. Bizler gençlerin enerjisinden, gençlerde bizlerin tecrübelerinden faydalanacak. İnşallah uzun yıllar şehrimize ve gençlerimize katkı sağlayacak bir protokol olur” dedi.

 


  “Bu protokolle Bilecik kazanacak”


  Protokol hakkında bilgi veren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, protokolün amacının Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde iki yıllık birimlerde okuyan öğrencilerin sanayi ile beraber ortak iş birliği içerisinde öğrencilerin sanayiye, sanayinin ise öğrencilere katkısını sağlamak olduğunu belirtti. Taş, “ Öncelikle üniversitemizin sanayi ve diğer kamu kuruluşlarıyla ortak iş birliğimiz adına düzenlediğimiz önemli bir protokol. Her ne kadar bu protokolün imza töreni bugün gerçekleştirse de bunun çalışmaları yaklaşık bir yıl öncesine kadar dayanıyor. Üniversitemizde kamu, sanayi iş birliği koordinatörümüz Harun Bey’in öncülüğünde yürütülen bu çalışmalar ve yine rektör yardımcımız Nurgül Hanımın rehberliğinde devam etti. Bugün son şeklini aldı. Bu protokolümüzün amacı üniversitemizde ki iki yıllık birimlerimizde okuyan öğrencilerimizin sanayi ile beraber ortak iş birliği içerisinde onların ürettiklerinden, öğrencilerimizin onlara katkıları sanayinin üniversitemize olan katkılarını pekiştirmek anlamıyla yapılacak bir protokol bu. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve diğer sanayi kuruluşlarımıza beraber sürekli görüşmekteyiz. Özellikle sanayimizin ara eleman eksikliği noktasının olduğunu biliyoruz. İnşallah bu protokolle uygulamaya geçtiğinde ihtiyaçlar giderilecek. Sanayi ve üniversite iş biriliği için çok önemli bir adım. Herkese katkısı olmasını temenni ediyorum. Meslek Yüksel Okulundan başarılı öğrencileri dahil olacak çünkü bir not barajı koyduk. Bir dönemlik uygulamayı sanayinin yanında geçireceği için bizim amacımız; öğrenci mezun olduktan sonra da Bilecik’te kalsın. Dışarıdan gelen nitelikli elemanları şehrimizde tutabilirsek bu bizim için çok daha önemli olacak. Bu protokolle Bilecik kazanacak” dedi.
  Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise imzalanan protokolün önemine değinerek, emeği olan paydaşlara teşekkür etti.


  Konuşmaların ardından hazırlanan protokol imzalandı.

Son Güncelleme: 29.07.2017 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DonaldVoigh 2017-12-27 14:39:18

Хочу показать у кого я пропадаю последнее время. Зацените мою новую девочку, вот http://ufilmos.ru/9.php - ссыль на ее фотки, есть даже обнаженка, только не дрочить

Avatar
DonaldVoigh 2017-12-27 14:39:18

Кому нужна скидка на тдску кейтаро keitarotds.ru - вот промо код R2U7-WFFY-GFAT Для тех, кто в танке - кейтаро нужен для упрощения работы и увеличения заработка в несколько раз. Допустим у вас есть свой сайт или страница в соц.сетях, где можно оставить ссылку, по которой будут переходить пользователи. Но чтобы выжать из всех переходов 100% прибыли, нужно каждой аудитории показывать свою страницу, например мобильных пользователей отправлять на одну страницу, дектоп на другую, пользователей из России на третью, из буржа на четвертую и т.д. Фильтров множество и настроить их можно за пять минут. Но самое главное, можно всех отправлять на одну ссылку, а кейтаро сам распределит кого куда по вашему желанию. Конверт возрастает в 2 раза. Пользуйтесь на здоровье!

Avatar
KinomanVoigh 2017-12-27 14:39:18

Последний раз смотрел http://boerpx.com/jxxxh/home.php?mod=space&uid=54653. Да лучше бы пиво попил, ссыль в профиле.

Avatar
AssolVoigh 2017-12-27 14:39:18

Хай! Если интересно, то зовут меня Ассоль. Познакомлюсь с парнем/мужчиной. Все обо мне в профиле http://forum.interznak.ru/profile.php?action=show&member=1791 - тута

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle