TÜRKİYE'DE ÇALIŞANLARIN YÜZDE 54'Ü 12 AY İÇİNDE

“Pandemi sürecinin modern tarihteki en büyük çalışan ve işveren değişimine sebep olduğunu” söyleyen uzmanlar, Büyük İstifa Hareketi’nin yeni bir dönemin başlangıcı sayılması gerektiği görüşünde. Türkiye'de de etkileri her geçen gün artan yeni dalganın, çalışma yaşamını sil baştan yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
01 Şubat 2022 Salı 10:30
311 Okunma
TÜRKİYE'DE ÇALIŞANLARIN YÜZDE 54'Ü 12 AY İÇİNDE

Pandemi sürecinin modern tarihteki en büyük çalışan ve işveren değişimine sebep olduğunu” söyleyen uzmanlar, Büyük İstifa Hareketi’nin yeni bir dönemin başlangıcı sayılması gerektiği görüşünde. Türkiye'de de etkileri her geçen gün artan yeni dalganın, çalışma yaşamını sil baştan yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

‘YÜZDE 54’Ü ESNEK ÇALIŞMA İMKANI SUNULMAZSA YIL İÇİNDE İŞTEN AYRILACAĞINI SÖYLÜYOR’

Bu istifa ve değişim sürecinin pandemiden sonra da devam edip etmeyeceğini sorduğumuz Doç. Dr. Vardarlıer’e göre, sürecin devamlılığı olacak. Fakat bu dönemi yönetebilmek için şirketler işletme politikalarında ve kurallarında değişime gitmeli, kuralları da kendilerine göre değil çalışanların beklentilerine göre yazmalı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle