TCDD'DEN KRİTİK UYARI

Ankara, Eskişehir, Bilecik ve Sakarya il sınırlarındaki gar ve istasyonları arasında zararlı otlarla mücadele çerçevesinde ilaçlama yapacağı açıklandı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
20 Haziran 2023 Salı 13:33
314 Okunma
TCDD'DEN KRİTİK UYARI

Ankara, Eskişehir, Bilecik ve Sakarya il sınırlarındaki gar ve istasyonları arasında zararlı otlarla mücadele çerçevesinde ilaçlama yapacağı açıklandı.


Eskişehir Valiliği yayımladığı bir duyuru ile 19-27 Haziran tarihleri arasında otla mücadele çerçevesinde ilaçlama çalışması yapılacağı bilgisini paylaştı. Mücadelede kullanılan ilaçların, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıması sebebiyle tehlike oluşturduğu ifade edilen açıklamada, belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi. Açıklamada, demiryolu güzergâhı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren on gün boyunca; vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı ve arıcılık faaliyetlerinde bulunmamaları konusunda uyarılara yer verildi.
Eskişehir Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada ilaçlama yapılacak tarih ve güzergâhlar; 19-21 Haziran 2023 tarihleri arası Eskişehir - Ankara, 21-24 Haziran 2023 tarihleri arası Ankara - Konya, 24-27 Haziran tarihleri arası Ankara - Alifuatpaşa gar ve istasyonları arası olarak paylaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle