TARİHİ YERLERİ GEZDİLER

 Bilecikli gençler “Anadoluyuz Biz” projesi çerçevesinde Denizli'nin tarihi ve turistlik yerlerini gezdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Temmuz 2023 Salı 11:20
113 Okunma
TARİHİ YERLERİ GEZDİLER

 Bilecikli gençler “Anadoluyuz Biz” projesi çerçevesinde Denizli'nin tarihi ve turistlik yerlerini gezdi.


 

Gençlerin sosyal hayata katılımının amaçlandığı projeler spor, kültür ve sanat alanlarında Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinesinde devam ediyor. Etaplar halinde gerçekleşen ''Anadoluyuz Biz'' projesi ile daha önce farklı şehirlerden gençleri ağırlayan Denizli bu hafta da Bilecik'ten gelen 50 öğrenciyi misafir etti.

 

Gençler ilk olarak Bakırcılar Çarşısı ve Kaleiçi’ni ziyaret ederek Denizli esnafı ile tanıştı. Beyaz Cennet Pamukkale ve Hierapolis Antik Kent Gezisi ile Denizli’nin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görme fırsatı yakalayan gençler Denizli’nin güzide ilçesi Buldan’ı da ziyaret etti. Tripolis Antik Kenti, Buldan Kültür Merkezi ve Tarihi Buldan Evlerini ziyaret eden gençler tarihsel bir yolculuğa çıktı. Buldan Vakıf Mesire alanında yapılan kuşyemlikleri ile gönüllülük faaliyetleri gerçekleştirildi.

Denizli’nin kuşbakışı muhteşem görüntüsünün tadını Bağbaşı Yaylası ve Teleferik gezisi ile yaşayan kafile unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Son Güncelleme: 25.07.2023 12:15
Anahtar Kelimeler:
GeziBİLECİKProjeTarih
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle