SUFİ YOLU YOLCULARI BİLECİK’TE MOLA VERDİ

İstanbul’dan, Konya’ya mistik yolculuk yapan Sufi Yolu heyeti, Bilecik’te mola vererek, kenttin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Mayıs 2022 Cumartesi 13:04
78 Okunma
SUFİ YOLU YOLCULARI BİLECİK’TE MOLA VERDİ
banner15

İstanbul’dan, Konya’ya mistik yolculuk yapan Sufi Yolu heyeti, Bilecik’te mola vererek, kenttin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi aldı.


Güzergâh kapsamında 801 kilometrelik yolu kat edecek turistler, Bilecik ve ilçelerindeki tarihi ve doğal güzelliklere hayran kaldıklarını ifade etti. 801 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolunun 2022 yılının 1'inci kervanı ile Türkiye'ye gelen Hollanda, Malezya, Endonezya gibi farklı ülkelerden gelen 15 kişilik turist heyetine Bilecik'te mola verdi.

Heyete Bilecik ve ilçelerindeki tarihi ve turistlik yerleri belediye yetkileri tarafından gezdirilerek, tarihi ve doğal güzelliklerini anlatıldı. Bilecik’teki programları kapsamında merkez Yeniköy ile Bozüyük ilçesi Kurtköy’ü de gezen yabancı turistler Söğüt’e bağlı Küre Köyü yanı sıra Söğüt ilçesi ile Vezirhan beldesini de gezdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle