ŞUBE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş başkanlığında Şube Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
21 Haziran 2023 Çarşamba 12:51
35 Okunma
ŞUBE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş başkanlığında Şube Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi.


Toplantıda, 2023 yılında il ve ilçelerde devam eden projeler ve tamamlanan projelerin değerlendirmesi yapıldı. Tarım sektörünün öneminin yanı sıra kentin tarımsal yapısı ve potansiyeli göz önünde bulundurularak yeni projeler ve çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.


Toplantıda, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde yürütülen projelerin ilerleme durumu ele alındı. Tamamlanan projelerin sonuçları değerlendirildi ve başarılı sonuçlar elde edilen projelerden örnekler paylaşıldı. Aynı zamanda, devam eden projelerin ilerlemesi ve süreçlerinin takibi üzerinde duruldu.
Bilecik’in tarımsal yapısı ve potansiyeli, tarım sektörüne yönelik yapılacak yeni projelerin belirlenmesinde önemli bir kriter olarak ele alındı. Tarım ve orman alanında daha verimli, sürdürülebilir ve yenilikçi çalışmalar yapılması için fikir alışverişinde bulunuldu. Bu istikâmette, tarımsal üretimde verimliliği artıracak, çiftçilerin gelir düzeyini yükseltecek ve tarım sektörünün gelişimini destekleyecek projeler üzerinde çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2023-06-21 13:01:45

bir çks belgesi almak bile zulüm iken toplanılsa ne olur toplanılmasa ne olur çiftçi kendi derdinde dedeler olmasa iş bitik

banner22

resim yükleresim yükle