SPOR VE SANAT HAKKINDA KONUŞTULAR

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Osmaneli’de hem sporcularla hem kursiyerlerle bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Ekim 2023 Cuma 14:09
25 Okunma
SPOR VE SANAT HAKKINDA KONUŞTULAR

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Osmaneli’de hem sporcularla hem kursiyerlerle bir araya geldi.


Vali Şefik Aygöl Osmaneli’nde bulunan Kültür-Sanat-Spor Konağında önce 1308 Osmaneli Belediye Spor Karate takımı ile bir araya geldi. Sporcuların kazandıkları kupayı da gösterdikleri Vali Aygöl, sporcularla tek tek selamlaştı. Bilecik Valisi Aygöl, minik sporcuları teker teker tebrik ederken, sporcuların velileriyle de görüştü. Karate takımının ardından müzik kursunu ziyaret eden Bilecik Valisi Şefik Aygöl, birbirlerinden farklı enstrümanları çalan kursiyetleri dinledi.


 

Kültür, sanat, spor camiasında başarılarının daim olacağından emin olduğunu belirten Vali Aygöl, "Bugün Osmaneli halkı ile bir araya geldim. Sporcularımızın kupasını görünce gururlandım. Bilecik’i böylesine güzel bir kupayla taçlandırmaları ve adımızı duyurmaları bizlere onur verdi. Müzikle uğraşan değerli kardeşlerim ise her zaman müziğin yolundan devam etmeliler. Birçok duygumuza, hislerimize derman olandır müzik. Çok keyifli bir ziyaretti’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SporcularSanat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle