SÖĞÜT BAĞLANTI YOLU VE DERE ISLAHI ÇALIŞMASI

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aşağıköy Mevkisi-Söğüt bağlantı yolu ve dere ıslahı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

10 Ekim 2017 Salı 14:29
503 Okunma
SÖĞÜT BAĞLANTI YOLU VE DERE ISLAHI ÇALIŞMASI
banner15

 Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aşağıköy Mevkisi-Söğüt bağlantı yolu ve dere ıslahı çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

 


  Şehrin birçok noktasında faaliyet gösteren Bilecik Belediyesi, çalışmaları kapsamında Bilecik ile Söğüt arasında ikinci bağlantı noktası olan Aşağıköy Yüksek Hızlı Tren altında gerçekleştirdiği yol genişletme ve dere ıslahı çalışmaları ile ulaşım yollarını genişletirken, aynı zamanda dere ıslahı çalışmaları ile de yeni ve güzel bir görünüme kavuşuyor.

 

 

 Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin inceleme yaptığı çalışmanın tamamlanması ile birlikte Bilecik, Söğüt ve İstanbul'dan ikinci giriş niteliğinde olan bölge daha estetik bir görüntüye kavuşurken, var olan yolun gidiş ve geliş şeklinde düzenlenmesi ile ulaşımda büyük kolaylık sağlanacak.

 

 

 Çalışma ile birlikte ayrıca Yüksek Hızlı Tren, Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali, Bilecik Belediyesi Mezbahası, Bilecik Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi ve Karasu Yaşam Adasına ulaşımın daha sağlıklı ve kaliteli şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Çalışma kapsamında Yüksek Hızlı Tren alt geçidi, gidiş ve geliş şeklinde genişletilecek ve kavşak çalışması ile ayrılacak.

Son Güncelleme: 10.10.2017 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle