ŞENSOY AİLESİNİN ACI GÜNÜ

2014 yılındaki yerel seçimlerde MHP'den Bilecik Belediyesi başkan adayı olan Hüseyin Şensoy'un babası Basri Şensoy (80) hayatını kaybetti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Nisan 2021 Cuma 13:56
331 Okunma
ŞENSOY AİLESİNİN ACI GÜNÜ

2014 yılındaki yerel seçimlerde MHP'den Bilecik Belediyesi başkan adayı olan Hüseyin Şensoy'un babası Basri Şensoy (80) hayatını kaybetti.


Bilecik’in eski fırıncı esnaflarından Basri Şensoy tedavi gördüğü Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Yediler Camii’nde kılınacak olan cenaze namazın ardından şehir mezarlığına defnedileceği öğrenildi.
Öte yandan cenaze için Bilecik Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Cenaze namazlarının vefat edenlerin yakınları dahil en fazla 10 kişi ile kılınmasına karar verilmiştir. Pandemi sürecinde taziyelerinizi yüz yüze ziyaretle yerine telefonla yapmanızı tavsiye ederiz. Hemşerilerimize önemle duyurulur” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle