SAĞANAK YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan günlük hava tahminine göre Bilecik'te yer yer kuvvetli yağış olması bekleniyor.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
01 Haziran 2023 Perşembe 12:19
104 Okunma
SAĞANAK YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan günlük hava tahminine göre Bilecik'te  yer yer kuvvetli yağış olması bekleniyor.


Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik illeri için hazırlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinde yağışların devam etmesi bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, ani sel, su baskını, heyelan riski, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına karşı uyarılarda bulundu. Kuvvetli yağış esnasında yaşanabilecek olumsuzluklara ve ulaşımda aksamalara karşı da dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle