RİTİM DANS BİLECİK YIL SONU GÖSTERİSİ

Bilecik Ritim Dans organizasyonu’nun düzenlemiş olduğu gösteride iş insanı Kazım Yağmur’a plaket hediye edildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Aralık 2022 Salı 12:34
73 Okunma
RİTİM DANS BİLECİK YIL SONU GÖSTERİSİ
banner15

Bilecik Ritim Dans organizasyonu’nun düzenlemiş olduğu gösteride iş insanı Kazım Yağmur’a plaket hediye edildi.

Bilecik Ritim Dans organizasyonu, ‘ Kurtuluş Destanı Dans Tiyatrosu ve Yıl Sonu Gösterileri’ programını Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde sergiledi.

Renkli görüntülerin sahne aldığı etkinlikte, yardımsever iş inşanı Kazım Yağmur’a programa vermiş olduğu destekten ötürü Ritim Dans organizasyonu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Programın bir parçası olmanın mutluluğunu belirten iş insanı Kazım Yağmur, “ Bilecik Ritim Dans’ın düzenlemiş olduğu “Kurtuluş Destanı Dans Tiyatrosu ve Yıl Sonu Gösterileri” programının Yağmur İnşaat olarak bir parçası olmak bizleri çok mutlu etti. İlimizde yapılan bu türlü kültür sanat etkinliklerinin her zaman destekçisi olduk ve olacağız. Sanatın gücünün ne kadar büyük olduğunu bizlere tekrar anlattıkları için bu güzel ve büyük ekibe tekrar teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıkları dilerim” dedi.

Son Güncelleme: 20.12.2022 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle